Türknet Başvuru süreci nasıl işler?

herzMONTY

80+
Reaksiyon skoru
21
Merhaba,

Bayağıdır internet sağlayıcısı arayışındaydım ve bugün TurkNet'e başvuru yaptım. Kurulum tarihi olarak çarşambayı seçtim.
Sorularım şöyle:
  • Çarşamba günü gerçekten gelirler mi? Gecikme olur mu, ertesi güne sarkma gibi?
  • Sözleşme belgelerini eve kurye ile gelmesini seçtim ve ortalama 3 günde geleceği yazıyordu. Bu gerçekten 3 günü bulur mu?
  • Bir de örneğin, ekip gelip kurulumu yaptı ve belgeler daha sonra ulaştığında, bu belgeleri doldurup bizde mi kalacak, yoksa geri göndermemiz mi gerekecek?
  • Netspeed ile TurkNet arasında kalmıştım. TurkNet'i seçerek iyi yaptığımı düşünüyor musunuz? Kalitesi nasıldır? (100 Mbps fiber, 500 TL)

Merhaba,

Bayağıdır internet sağlayıcısı arayışındaydım ve bugün TurkNet'e başvuru yaptım. Kurulum tarihi olarak çarşambayı seçtim.
Sorularım şöyle:
  • Çarşamba günü gerçekten gelirler mi? Gecikme olur mu, ertesi güne sarkma gibi?
  • Sözleşme belgelerini eve kurye ile gelmesini seçtim ve ortalama 3 günde geleceği yazıyordu. Bu gerçekten 3 günü bulur mu?
  • Bir de örneğin, ekip gelip kurulumu yaptı ve belgeler daha sonra ulaştığında, bu belgeleri doldurup bizde mi kalacak, yoksa geri göndermemiz mi gerekecek?
  • Netspeed ile TurkNet arasında kalmıştım. TurkNet'i seçerek iyi yaptığımı düşünüyor musunuz? Kalitesi nasıldır? (100 Mbps fiber, 500 TL)
E devlet üstünden üyelik yapsan 10 dakikalık işti kurye gelmeden kuramazlar şimdi kurye imza gitti geldi zaman kaybı hep

E devlet üstünden üyelik yapsan 10 dakikalık işti kurye gelmeden kuramazlar şimdi kurye imza gitti geldi zaman kaybı hep
Valla evde sadece babamın internet bankacılığı var. Kendisi biraz kıl bir insan; onunla asla uğraşmaz, beni de uğraştırmaz. O yüzden annemin adına yaptık başvuruyu, onun da internet bankacılığı olmayınca mecburen böyle oldu. :(

valla evde sadece babamın internet bankacılığı var kendisi biraz kıl bir insan onunla asla uğraşmaz benimlede uğraştırmaz o yüzden annemin adına yaptık başvuruyu onunda internet bankacılığı olmayınca mecburen :(
Bu sureci uzatır ama gelirler demişse randevu vermişse yüzde 90 geliyorlar

Merhaba,

Sorularım şöyle:
şahsen 1-2 gün içerisinde gelmişti benim kurulum süreci, yanlış bilgi vermek gibi olmasın ama belge sizde kalmıyor sanırsam (emin olmamak ile beraber) imzalayıp gidiyor

Merhaba,

Sorularım şöyle:
  • Netspeed ile TurkNet arasında kalmıştım. TurkNet'i seçerek iyi yaptığımı düşünüyor musunuz? Kalitesi nasıldır? (100 Mbps fiber, 500 TL)benim en yakın arkadaşım türknet kullanıyordu. yanlışlıkla kabloyu koparmışlar evi temizlerken
Benim yakın bi arkadaşım türk net kullanıyordu. bunlar temizlik yaparken kabloyu koparmışlar. yanımda defalarca türkneti aradık adamlar bi tarafına takmıyor sürekli telefonu yüzümüze kapattılar. zaten temsilciye bağlanmak ayrı bi sorun neyse 3 hafta gelmediler her gün aramamıza rağmen zaten tahütsüz olduğu için direk iptal ettiler. bizim başımızdan böyle saçma bi olay geçti şahsen ben önermiyorum. ayrıca çok fazla kopuyordu seni oyalayıp oyalayıp en son sorun sizde diyip kapatıyorlar.

Geri