Neler Yeni

Yardım Türknet Bazı Sitelere Giremiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Metehan Kalip
Valla bende de aynı sorun var İstanbulda yaşıyorum bu online uygulamasındaki arıza raporunu çalıştırdığımda kesinti uyarısı veriyor destek açtım bekliyorum

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak
bizde ilk aldıgımıza siteler çok yavas acılıyordu 1000mbps müsteri hizmetlerini aradık sorunu belirttigimizde bize yardımcı oldular ve internet normal hızına döndu(site açılma hızı)

edit : suandada yavaslama yasıyorum

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Metehan Kalip
bizde ilk aldıgımıza siteler çok yavas acılıyordu 1000mbps müsteri hizmetlerini aradık sorunu belirttigimizde bize yardımcı oldular ve internet normal hızına döndu(site açılma hızı)
1 yıla yakındır kullanıcısıyım ama bugün birşeyler var sorgulama yaptığımda bölgede arıza bile görünmüyor

BBSQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Savaş Talha
Yaklaşık 1 haftadır bende de benzer problem var, ara sıra internet 10-20 saniye kesiliyor, indirme yaparken çok net gözlemleyebiliyorum, IDM ile 10-11 MB/s tam hızda indirme yaparken 2-3 dakikada bir 10-20 saniye 0 a düşüyor ve hiçbir site açılmıyor, sonrasında kaldığı hızdan devam ediyor. Video izlerken de bu problem oluyor.
Sizde burası açılıyor mu?
Sitelerin açılması ile ilgili bir problem ile karşılaşmadım, bu site de açılıyor. DNS kullanıyorum, belki birisinin çözebilir diye paylaşıyorum, kullandığım DNS şu:
208.67.222.222
208.67.220.220

cornlov

80+ Bronze
Yaklaşık 1 haftadır bende de benzer problem var, ara sıra internet 10-20 saniye kesiliyor, indirme yaparken çok net gözlemleyebiliyorum, IDM ile 10-11 MB/s tam hızda indirme yaparken 2-3 dakikada bir 10-20 saniye 0 a düşüyor ve hiçbir site açılmıyor, sonrasında kaldığı hızdan devam ediyor. Video izlerken de bu problem oluyor.

Sitelerin açılması ile ilgili bir problem ile karşılaşmadım, bu site de açılıyor. DNS kullanıyorum, belki birisinin çözebilir diye paylaşıyorum, kullandığım DNS şu:
208.67.222.222
208.67.220.220
Dns işlemiyor. Yani aslında işliyor. Ama bu anlattığım durum onunla alakalı değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Karataş
Aynı problem bende de var. Bu sabah birkaç kez internet kesildi ve kesildiğine dair sms ve mail de geldi turknetten. Modem aç kapa yapınca düzeldi ama bahsedilen "bazı sitelere girmeme / yavaş girme" problemi ortaya çıktı.

Daha önce aynısını Netspeed'te yaşamıştım ve 1-2 ay boyunca çözememişlerdi, en sonunda turknete geçmiştim. Umarım turknette de aynısı yaşanmaz.

cornlov

80+ Bronze
Sorunu yaşayan arkadaşlar, Türknet'e destek talebi oluşturalım. Bölgesel bir sorun olduğu ortada. En azından haberleri olursa sorun daha hızlı çözülür diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Metehan Kalip
Aynı problem bende de var. Bu sabah birkaç kez internet kesildi ve kesildiğine dair sms ve mail de geldi turknetten. Modem aç kapa yapınca düzeldi ama bahsedilen "bazı sitelere girmeme / yavaş girme" problemi ortaya çıktı.

Daha önce aynısını Netspeed'te yaşamıştım ve 1-2 ay boyunca çözememişlerdi, en sonunda turknete geçmiştim. Umarım turknette de aynısı yaşanmaz.
Bende şimdi şöyle bişey yaşanmaya başladı telefondayken wifide sıkıntı yok ama pcye geçince işler değişiyor riot oyunlarına zaten giremiyorum pcden foruma gireyim dedim giremedim ama telefondan giriyorum acaba pcde mi sorun var formatlasam mı diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende şimdi şöyle bişey yaşanmaya başladı telefondayken wifide sıkıntı yok ama pcye geçince işler değişiyor riot oyunlarına zaten giremiyorum pcden foruma gireyim dedim giremedim ama telefondan giriyorum acaba pcde mi sorun var formatlasam mı diye düşünüyorum

Ekler

• Screenshot_20241224_005153_org_zwanoo_android_speedtest_MainViewActivity.jpg
    Screenshot_20241224_005153_org_zwanoo_android_speedtest_MainViewActivity.jpg
    326.9 KB · Hit: 18

cornlov

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:
Format atma boşuna. Sorun iss ile alakalı (muhtemelen)

fatik1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Fatih Öztütk
türknet kulanıyorun buraya zor giriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular