ben geçtim benimki fiber değil geforce now da sorun çıkarttı çok paket kaybı var görünüyor ama başka birşeyde şimdiye kadar sıkıntı olmadı ama olabilir daha 1. aydayızTürknet fiber varmış almalımıyım kullananlar yazarsa memnun olurum ben 35 TL ye 12 dowload 1.5 uploadlı internet kullanıyorum ve çok yavaş geçeyim mi değer mi?
Alıntıyı görüntüle
fiber optik var direkt atlaTürknet fiber varmış almalımıyım kullananlar yazarsa memnun olurum ben 35 TL ye 12 dowload 1.5 uploadlı internet kullanıyorum ve çok yavaş geçeyim mi değer mi?
Alıntıyı görüntüle
ftth var yani iyi altyapı direkt alabilirsinFiber optik ne? 100 mbps mi
TURKNET'in belirli bölgelere sunduğu Türk Telekom altyapısına ve sınırlamasına bağlı kalmadan kendi üzerinden sunduğu bir hizmet. Kendi sitesinde hangi bölgelerde bunu sunduğu yazıyor. İnternette YAPA kullananların ne denli hızlar aldığına bakabilirsinYapa nedir
?
Türknet fiber varmış almalımıyım kullananlar yazarsa memnun olurum ben 35 TL ye 12 dowload 1.5 uploadlı internet kullanıyorum ve çok yavaş geçeyim mi değer mi?
Aynı altyapı zaten ikiside ondan çıkması normal tek fark isim olacak.Alıntıyı görüntüle
Millenicomda varmış