RockyEmirhan
80+
- Reaksiyon skoru
- 55
desteklemıyor ise maks kaç oluyorAnakartın ve kablonun Gigabit ethernet desteklemesi gerekiyor.
100 işte konuda da öyle zaten.desteklemıyor ise maks kaç oluyor
Desteklediği sayılar şöyle oluyor; 10mbps(çağdışı), 100mbps, 1000mbps, 2500mbps, 10.000mbpsdesteklemıyor ise maks kaç oluyor
Desteklediği sayılar şöyle oluyor; 10mbps(çağdışı), 100mbps, 1000mbps, 2500mbps, 10.000mbps
www.asus.com
gigafiber mi yoksa normal fiber mi geldi binayaarkadaşlar merhaba ben 16mbps türknet kullanıyordum binamıza türknet kutusu geldi bizde fibere geçtik gelib kablo çekip modemi değiştirdiler cidden şuan 100mbps alıyorum çağ atladık sanki ama 1000mbps nasıl alabilirim ?
Hayır, 1gbpsbu 100 müTUF B450-PRO GAMING|Anakart|ASUS Türkiye
TUF Gaming serisi, en yeni AMD ve Intel® platformlarının temel unsurlarını saflaştırır ve bunları oyuna hazır özellikler ve kanıtlanmış dayanıklılıkla birleştirir. Askeri sınıf bileşenler, yükseltilmiş bir güç çözümü ve kapsamlı soğutma seçenekleri ile tasarlanan bu anakartlar, sarsılmaz oyun...www.asus.com
Eternet kablon Cat 6 olmalı PC desteklemeli bide yerlerde eternet kablosunun ucunu kafaya göre bağlıyorlar oda hız düşüyor anakart desteklemeli sonra PC de ufak tefek ayarlarda var onlarida yaparsan 1000mbps almazsın ama 600-900 arası oluyor geneldearkadaşlar merhaba ben 16mbps türknet kullanıyordum binamıza türknet kutusu geldi bizde fibere geçtik gelib kablo çekip modemi değiştirdiler cidden şuan 100mbps alıyorum çağ atladık sanki ama 1000mbps nasıl alabilirim ?
bilmiyorum ama büyük ihtimal normal fiber ama kutunun üstündeki etikette 1000mbps yazıyorgigafiber mi yoksa normal fiber mi geldi binaya
tamamdır cat 6 ethernet kablosu alacağımEternet kablon Cat 6 olmalı PC desteklemeli bide yerlerde eternet kablosunun ucunu kafaya göre bağlıyorlar oda hız düşüyor anakart desteklemeli sonra PC de ufak tefek ayarlarda var onlarida yaparsan 1000mbps almazsın ama 600-900 arası oluyor genelde
Farklı revizyonları var bu anakartın, hepsi de gigabit destekliyor. Bu driveri kurup dener misiniz? Olmaz ise büyük ihtimalle sorun kablonuzda.anakartım
GA-G31M-ES2L
ethernet kablosu da normal gri bi kablo üstünde baya bir şey yazıyor tek gördüğüm 250mhz
Alırken dikkat et bende almıştım adam kablo uçlarını kafaya göre takmış (çoğu yer kafaya göre takıyor) bende 1000mpbs vermesi gerekirken 100 veriyordu baya uğraş sonucu sorunu bulmuştum aman diyim sen dikkatli olbilmiyorum ama büyük ihtimal normal fiber ama kutunun üstündeki etikette 1000mbps yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tamamdır cat 6 ethernet kablosu alacağım