Neler Yeni

Öneri Turknet geçtim beğenmedim firma önerisi lazım

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
Arkadaşlar merhaba birkaç gün önce Turknete geçiş yaptım fakat hiç memnun değilim hem TTnet altyapısı hemde TTnet modemi kullandırıyorlar ve günde 3 4 kez hızım 7-8 Mb dolaylarına düşüyor o yüzden iptal ettirmeyi düşünüyorum. Vodafone Fiber altyapı ile 75 MBps verebileceğini söyledi sizce nasıldır vodafone ? Bursa'da oturuyorum kararsız kaldım. Başvuru yapsam iptal ve vodafone internetin başlama süreci kaç gün olur kaç gün internetsiz kalırım tahmini ?

Rulep

80+ Gold
vodafone daha kötü destek talebinde bulunsana

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk
Arkadaşlar merhaba birkaç gün önce Turknete geçiş yaptım fakat hiç memnun değilim hem TTnet altyapısı hemde TTnet modemi kullandırıyorlar ve günde 3 4 kez hızım 7-8 Mb dolaylarına düşüyor o yüzden iptal ettirmeyi düşünüyorum. Vodafone Fiber altyapı ile 75 MBps verebileceğini söyledi sizce nasıldır vodafone ? Bursa'da oturuyorum kararsız kaldım. Başvuru yapsam iptal ve vodafone internetin başlama süreci kaç gün olur kaç gün internetsiz kalırım tahmini ?
bende bursadayım hangi ilçedesiniz belirtmek isterseniz çünkü ilçelere göre değişiyor çekirge taraflarında gayet iyi

etnetalw

80+ Bronze
Türktelekom altyapısından türktelekom altyapısında farklı firma geçiş 48 saat fakat geçtiğin firma ve mevcut firman daki onay sürecine bağlı.
E-devlet ile geçişli firma tercih et hocam. Fixnet,tbt yeni zam yaptı onlara bakabilirsin ama bursa için bence fixnet.

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Y KRAL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Yasin Uzun
izmir deyim vodafone önermiyorum tik tok a girince valoda 2000 ms alıyorum ben türk net e geçicem

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
izmir deyim vodafone önermiyorum tik tok a girince valoda 2000 ms alıyorum ben türk net e geçicem
Vodafenden vazgeçtik engelli paketi olan başka firmalara bakıyorum

swiltord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
swiltord
merhaba hocam Netspeed iki farklı evimde de kullanıyorum. çok memnunum. indirim kodu ile ayda 15 tl indirim de var.

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Sinan
Uydu net altyapısı varsa onun paketlerine bir bak en ufak sorunda direk servis gelip ilgileniyor.

Top Bottom