Neler Yeni

Türknet Gigafiber Packet Loss Kaybı Sorun KİMDE ?

kırmızışarapp

80+ Silver
Testi yeni gigafibere geçen arkadaşım yaptı. Hiçbir sıkıntı yok. O da aynı modemi kullanıyor...

1669557102405.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

o zaman geçmiş olsun diyorum gerçekten insanı çileden çıkartabiliyor bu durum
Teşekkürler.

@Mehmet Yılmaz @alpolojix @Kürşat Kütükçü Aradılar modem değişim talebi oluşturdum. Modemi gelip değiştirecekler. Ben eski laptobumdan test yapıcam bakalım onda da olacak mı ? Umarım donanımsal bir sıkıntı yoktur.

Son düzenleme:

kırmızışarapp

80+ Silver
TürkishNet forumunda aynı sorunu yaşayan arkadaş benimle aynı mahallede oturuyormuş. Gerçekten büyük zortladı Türknet şuan. Altyapısal sorun dememe rağmen ısrar ettiler. Sorun sizdedir dediler. Birde telefondaki arkadaş diyiyor ki. Forumda herkes istediği şeyi yazabiliyor. Özgür bir platform doğruluğu tartışılır. Yav arkadaş aynı sorunu aynı tarihten beri yaşıyorum adamla delirticek bunlar beni. Şikayet edicem şikayet hattına. Tek tek tüm müşteri hizmetlilerinin adını vericem. Bir laf anlatamadım üstün zekalara. @Mehmet Yılmaz @alpolojix @Kürşat Kütükçü

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,615
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
TürkishNet forumunda aynı sorunu yaşayan arkadaş benimle aynı mahallede oturuyormuş. Gerçekten büyük zortladı Türknet şuan. Altyapısal sorun dememe rağmen ısrar ettiler. Sorun sizdedir dediler. Birde telefondaki arkadaş diyiyor ki. Forumda herkes istediği şeyi yazabiliyor. Özgür bir platform doğruluğu tartışılır. Yav arkadaş aynı sorunu aynı tarihten beri yaşıyorum adamla delirticek bunlar beni. Şikayet edicem şikayet hattına. Tek tek tüm müşteri hizmetlilerinin adını vericem. Bir laf anlatamadım üstün zekalara. @Mehmet Yılmaz @alpolojix @Kürşat Kütükçü
Ben 3-4 ay boyunca derdimi anlatamadım. Hem beceremiyorlardı hem de hızı düşürüyorlardı. Hadi o başkasının altyapısı ama kendi altyapılarından haberleri olmaması büyük sıkıntı. Zaten nadir var onda da sorun çıkması kötü.

kırmızışarapp

80+ Silver
Ben 3-4 ay boyunca derdimi anlatamadım. Hem beceremiyorlardı hem de hızı düşürüyorlardı. Hadi o başkasının altyapısı ama kendi altyapılarından haberleri olmaması büyük sıkıntı. Zaten nadir var onda da sorun çıkması kötü.
Şuan gerçekten çok sinirlendim. Diğer arkadaşla özel olarak iletişime geçip birlikte şikayet edeceğiz. Umarım bu sefer ciddiye alıp gtlerini yerlerinden kaldırıp sorunu çözerler abi. Yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkürler. Konuda güncelleşme olduğunda buraya yazacağım. Gerekirse birazdan arayıp ses kaydına alıcam konuşmamızı müşteri hizmetleriyle.

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386
Arkadaşlar 2 haftadır packet loss sorunu yaşıyorum. Sorunun bende olduğunu düşünüp PC'ye format attım. Driver güncelledim. Modem resetledim. Ethernet kablosunu değiştirdim ama hiçbiri bir işe yaramadı. Türknetle o sıralarda zaten irtibat halindeydim. En sonunda bana packet loss'un onlardan kaynaklanmadığını söylediler. Oysa ki sorun bende değil bence. Ya bu dandik modemde yada Türknet'in altyapısında. Gerçekten yoruldum. Doğru düzgün oyun oynayamıyorum. Özellikle csgoda kafayı yiyorum. Modem değişeceğim ama fiyatlar çok uçuk. Zaten zar zor yeni pc aldım borcunu kapadım. Birde modemi eklersem borçtan çıkamam ben. Yazılımsal olarak bilgisayar ve modemden yapabileceğim bir şeyler var mı acaba ? Varsa son olarak onları deneyeyim. Gerçekten yordu bu süreç beni. Birazdan aboneliğimi iptal ettirmek istediğimi söyleyeceğim. Bakalım Türknet'in tepkisi ne olacak. Sorun bendeyse de gelip bir kontrol etsinler ona göre bir şeyler yapayım bende. Geçen geleceklerdi fakat arayıp altyapısal sorunun çözüldüğünü, sorun olursa tekrar aramamı söylediler. Geceleri sürekli kesiliyor bu aralar sözde altyapısal sorundan dolayı...

Ping teslerini altta paylaşıyorum.

1.DENEME
Alıntıyı görüntüle
2.DENEME
Alıntıyı görüntüle
3.DENEME
Alıntıyı görüntüle

Twitch Ping Testi
Alıntıyı görüntüle
kanka gösterdiğin şeylwri anlamam fakat verilen modem 866mbps wi fi destekliyo 1gbps kablolu bağlantı desteği var paket kaybı vs. dediğin şey türknetle alakalıdır modemle ilgili sıkıntı olacağını düşünmüyırum yeni bağlattıysan ilk 1 hafta aktivasyon süreci var diyoruz office de bazen sorun cıktıgında 15 gun aktivasyon sureci var diyolar eğer bir problem gozukmuyor derlerse söylwdigin şeyleri yapmaya devam rt kanka daha öncesinde turknet saha ekibinde modem kurulum yapiyodum

kırmızışarapp

80+ Silver
kanka gösterdiğin şeylwri anlamam fakat verilen modem 866mbps wi fi destekliyo 1gbps kablolu bağlantı desteği var paket kaybı vs. dediğin şey türknetle alakalıdır modemle ilgili sıkıntı olacağını düşünmüyırum yeni bağlattıysan ilk 1 hafta aktivasyon süreci var diyoruz office de bazen sorun cıktıgında 15 gun aktivasyon sureci var diyolar eğer bir problem gozukmuyor derlerse söylwdigin şeyleri yapmaya devam rt kanka daha öncesinde turknet saha ekibinde modem kurulum yapiyodum
1.5 yıldır kullanıyorum. Sorun 2 haftadır var. Benim mahallemde sorun yaşayan bir kişi daha buldum. Türkishnetin forumunda buldum birde. Adamlara link atıyorum bakmıyorlar bile. Aynı mahalleden 2 tane şikayet var takmıyorlar. Bizde sorun yok sizde sorun var diyiyorlar.

900-900 interneti gördüm. Fiber modem zaten onda sorun yok.

kırmızışarapp

80+ Silver
Türkisnet rezilliğini devam ettiriyor. Eve gelip GPON'un ucunda takılı kablonun switchini değiştirip test falan yapmadan gitmişler. Üstüne kendi forumlarında sorunu yaşayan kişi sayısı çoğalıyor ama hala sorunun bizde olduğunu söylüyorlar. Gerçekten yoruldum operatör değiştireceğim sanırım. Ya aynı sorunu 4-5 kişi yaşıyorsa ve bunların 2si ve diğer 2si aynı bölgede oturuyorsa demek ki bir sorun var altyapıda arkadaş anlatamadım gitti düşük beyin kapasitesine sahip, müşteri ve saha ekipleri arkadaşlara. Üstelik eve gelip test yaptıktan sonra packet loss görünce gelen adamı aradım. Hala sorun var dedim. Bizlik sıkıntı yok biz bir şey yapamayız diyip geçiştirdi ve üstelik sesini yükseltti hadsiz. Türknete telefon numarasını atıp şikayet edeceğim arkadaşı. Sözde modemi temelli değiştirip sorun onda mı diye bakacaklardı. Şuanki packet loss değerlerim daha düşük ama hala var ve bence bunun sebebi de santral yada altyapı bilemiyorum. Oyunda deneme yapacağım şimdi. Umarım hissedilecek şekilde yükselme olmaz packet loss'da.
1669642434546.png

@Mehmet Yılmaz @alpolojix @Kürşat Kütükçü

@Kürşat Kütükçü Esenlerde sorun yaşayan bir kişi daha varmış...
1669642480098.png

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,615
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Trafik noktalarında ufak ufak kayıplar var, bunlar toplaşınca yüksek bir sorun oluyor haliyle. Fakat ben hâlâ evin içerisinde neden paket kaybı olduğunu çözemedim.

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Türkisnet rezilliğini devam ettiriyor. Eve gelip GPON'un ucunda takılı kablonun switchini değiştirip test falan yapmadan gitmişler. Üstüne kendi forumlarında sorunu yaşayan kişi sayısı çoğalıyor ama hala sorunun bizde olduğunu söylüyorlar. Gerçekten yoruldum operatör değiştireceğim sanırım. Ya aynı sorunu 4-5 kişi yaşıyorsa ve bunların 2si ve diğer 2si aynı bölgede oturuyorsa demek ki bir sorun var altyapıda arkadaş anlatamadım gitti düşük beyin kapasitesine sahip, müşteri ve saha ekipleri arkadaşlara. Üstelik eve gelip test yaptıktan sonra packet loss görünce gelen adamı aradım. Hala sorun var dedim. Bizlik sıkıntı yok biz bir şey yapamayız diyip geçiştirdi ve üstelik sesini yükseltti hadsiz. Türknete telefon numarasını atıp şikayet edeceğim arkadaşı. Sözde modemi temelli değiştirip sorun onda mı diye bakacaklardı. Şuanki packet loss değerlerim daha düşük ama hala var ve bence bunun sebebi de santral yada altyapı bilemiyorum. Oyunda deneme yapacağım şimdi. Umarım hissedilecek şekilde yükselme olmaz packet loss'da. Alıntıyı görüntüle
@Mehmet Yılmaz @alpolojix @Kürşat Kütükçü

@Kürşat Kütükçü Esenlerde sorun yaşayan bir kişi daha varmış... Alıntıyı görüntüle
İş yerimde TTNet fiber kullanıyorum bende de sorun yok ama evde birşeyler dönüyor en kısa zamanda router alıp test edicem

kırmızışarapp

80+ Silver
Trafik noktalarında ufak ufak kayıplar var, bunlar toplaşınca yüksek bir sorun oluyor haliyle. Fakat ben hâlâ evin içerisinde neden paket kaybı olduğunu çözemedim.
3 farklı ethernet kablosu değiştirdim. Bence modemden dolayı bir sorunda olabilir bilemiyorum. Gerçekten sıktı bu olay beni.

İş yerimde TTNet fiber kullanıyorum bende de sorun yok ama evde birşeyler dönüyor en kısa zamanda router alıp test edicem
Abi tamam bu türknetin verdiği modem çok iyi değil ama 1.5 yıldır sorun yok yeni başladı. Ayın 11'inde oyundan atmaya başladı. Sonra packet loss devam etti.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,615
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

kırmızışarapp

80+ Silver
Kablosuz deneyebildin mi?
Abi kablosuzda da videolarda yayınlarda donma oluyor. 5GHZ üzerinden deniyorum. Telefonda dandik bir şey olsa anlayacağım da S20 FE yani. Telefon üzerinden wifi ile packet loss testi yapabilir miyim acaba siteden bir deneyeyim.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,615
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Abi kablosuzda da videolarda yayınlarda donma oluyor. 5GHZ üzerinden deniyorum. Telefonda dandik bir şey olsa anlayacağım da S20 FE yani. Telefon üzerinden wifi ile packet loss testi yapabilir miyim acaba siteden bir deneyeyim.
Speedtest uygulamasında yük altındaki ping değerleri kısmı var. Normalde o internette bufferbloat olmaması lazım bir dene istersen.

Top Bottom