Neler Yeni

Türknet Gigafiber Packet Loss Kaybı Sorun KİMDE ?

shaque1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
nazım
O GPON'daki switchi değiştirince baya bir etki etti ama hala var yani. Sorunu anlayamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben modem değişimi talebi oluşturdum. Sonra telefonla arayıp teyit ettim abi. Modem değişimi olacak değil mi diye. Yarın gelip değiştirecekler dediler. Fakat adam gelip sadece şu switchi değiştirmiş. Test yapınca ve yine packet loss çıkınca adamı aradım. Adam modemde sorun yok kablonun ucunu değiştirdim. Sorun bizle alakalı değil diyip konuyu kapadı. Birde sesini yükseltti. Yani insanca bir şey soruyorum. Bu sorunu tek ben yaşamıyorum. Toplamda şuan 4-5 kişi yaşıyor sorunu İstanbul'da...

Speedtest üzerinden te testimi yaptım. Upload 950'lere çıkıp 700'lere kadar indi. Normalde download 700-900 arasında dolaşıyordu. Upload'da 900 altına doğru düzgün hiç indiğini görmedim.

Alıntıyı görüntüle
Sorun elbet çözülcek ama bunu zorlaştıran online işlemler ekibi sağolsun , sadece süreyi uzatıyorlar

kırmızışarapp

80+ Silver
Sorun elbet çözülcek ama bunu zorlaştıran online işlemler ekibi sağolsun , sadece süreyi uzatıyorlar
Hoş geldin dostum. @Mehmet Yılmaz Tanıştırayım abi aynı mahallede aynı sorunu yaşadığımız diğer forumda konuştuğum arkadaş. Dostum ekipte işi zorlaştırıyor. Altyapı ile ilgili bir çakışma var demek ki bir rapor vs. oluşturup kontrol etmek bu kadar zor olamaz. Her ne kadar detaylarını bilmesemde böyle gerçekleşiyordur diye düşünüyorum.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,749
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hoş geldin dostum. @Mehmet Yılmaz Tanıştırayım abi aynı mahallede aynı sorunu yaşadığımız diğer forumda konuştuğum arkadaş. Dostum ekipte işi zorlaştırıyor. Altyapı ile ilgili bir çakışma var demek ki bir rapor vs. oluşturup kontrol etmek bu kadar zor olamaz. Her ne kadar detaylarını bilmesemde böyle gerçekleşiyordur diye düşünüyorum.
Sürecin nasıl ilerlediğini bilmek zor. Bu kendi altyapıları olduğu için trafik noktaları da Telekom gibi firmalara göre farklı. Belki anlaştıkları trafik noktalarında sorun vardır, o yüzden müdahale edemiyorlardır. Fakat öyle olsa bile çözmek durumundalar.

kırmızışarapp

80+ Silver

shaque1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
nazım
Ben herhangi bir işlem yaptıklarını sanmıyorum. Mahallenin kapasitesini arttırmak bu kadar zor olmamalı

az önce yapıp atmıştım ekiplere

Ekler

• 678.png
    678.png
    99 KB · Hit: 56

kırmızışarapp

80+ Silver

kırmızışarapp

80+ Silver
ufak bir düşüş var bende de, ama yoğunluk saatine göre değişiyor 2-3 saat sonra yükselmeye başlar
Valla ben ilk defa şuan düzgün csgo oynadım. 2 haftadır.

kırmızışarapp

80+ Silver
geceleri loss fazla olmuyor rahat rahat oynuyorum
Bakalım 1 haftalık bir gözlem yapacağım. Aşırı fazla yaşarsam yine kayıt oluşturucam.

3 KOCA HAFTA ve TÜRKNET'İN ÜRETTİĞİ ÇÖZÜM 0 TEBRİKLER TÜRKNETTTTTT!!!!

kırmızışarapp

80+ Silver
9 Aralık'ta Şişli ofislerinde GigaFiber kullanıcıları ile buluşma günü varmış. Ofisin önünde eylem yapmamız yok mu ? @shaque1
Eninde sonunda bunu yaptıracaklar abi... @Mehmet Yılmaz

@shaque1 gülme gülme gel gidelim elimize iki pankart alıp. En büyük hakkımız. İstanbul'un göbeğinde çektiğimiz rezilliği herkes duysun XD

Gerçekleri konuşmak ne zaman SUÇ OLDU ???
1669916031811.png

@Mehmet Yılmaz sanırım gidip 10mbps internet kullanıcam ama bu türknetten kurtulucam XD

Sadece discord kaldı. Forumdaki yöneticiler ve buradakiler aynı. Sanırım buradan da banlarlar :D
1669916974347.png

Son düzenleme:

kırmızışarapp

80+ Silver
9 Aralık'ta Şişli ofislerinde GigaFiber kullanıcıları ile buluşma günü varmış. Ofisin önünde eylem yapmamız yok mu ? @shaque1
Eninde sonunda bunu yaptıracaklar abi... @Mehmet Yılmaz

@shaque1 gülme gülme gel gidelim elimize iki pankart alıp. En büyük hakkımız. İstanbul'un göbeğinde çektiğimiz rezilliği herkes duysun XD

Gerçekleri konuşmak ne zaman SUÇ OLDU ???Alıntıyı görüntüle

@Mehmet Yılmaz sanırım gidip 10mbps internet kullanıcam ama bu türknetten kurtulucam XD

Sadece discord kaldı. Forumdaki yöneticiler ve buradakiler aynı. Sanırım buradan da banlarlar :D
Alıntıyı görüntüle
1669917730929.png
Sildiler...

Özelden iletişime geçtiler ama sildiler. Eleştiri çekemiyorlar güzel... @Mehmet Yılmaz

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,749
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler