O GPON'daki switchi değiştirince baya bir etki etti ama hala var yani. Sorunu anlayamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben modem değişimi talebi oluşturdum. Sonra telefonla arayıp teyit ettim abi. Modem değişimi olacak değil mi diye. Yarın gelip değiştirecekler dediler. Fakat adam gelip sadece şu switchi değiştirmiş. Test yapınca ve yine packet loss çıkınca adamı aradım. Adam modemde sorun yok kablonun ucunu değiştirdim. Sorun bizle alakalı değil diyip konuyu kapadı. Birde sesini yükseltti. Yani insanca bir şey soruyorum. Bu sorunu tek ben yaşamıyorum. Toplamda şuan 4-5 kişi yaşıyor sorunu İstanbul'da...
Speedtest üzerinden te testimi yaptım. Upload 950'lere çıkıp 700'lere kadar indi. Normalde download 700-900 arasında dolaşıyordu. Upload'da 900 altına doğru düzgün hiç indiğini görmedim.
Hoş geldin dostum. @Mehmet Yılmaz Tanıştırayım abi aynı mahallede aynı sorunu yaşadığımız diğer forumda konuştuğum arkadaş. Dostum ekipte işi zorlaştırıyor. Altyapı ile ilgili bir çakışma var demek ki bir rapor vs. oluşturup kontrol etmek bu kadar zor olamaz. Her ne kadar detaylarını bilmesemde böyle gerçekleşiyordur diye düşünüyorum.
Hoş geldin dostum. @Mehmet Yılmaz Tanıştırayım abi aynı mahallede aynı sorunu yaşadığımız diğer forumda konuştuğum arkadaş. Dostum ekipte işi zorlaştırıyor. Altyapı ile ilgili bir çakışma var demek ki bir rapor vs. oluşturup kontrol etmek bu kadar zor olamaz. Her ne kadar detaylarını bilmesemde böyle gerçekleşiyordur diye düşünüyorum.
Sürecin nasıl ilerlediğini bilmek zor. Bu kendi altyapıları olduğu için trafik noktaları da Telekom gibi firmalara göre farklı. Belki anlaştıkları trafik noktalarında sorun vardır, o yüzden müdahale edemiyorlardır. Fakat öyle olsa bile çözmek durumundalar.
9 Aralık'ta Şişli ofislerinde GigaFiber kullanıcıları ile buluşma günü varmış. Ofisin önünde eylem yapmamız yok mu ? @shaque1
Eninde sonunda bunu yaptıracaklar abi... @Mehmet Yılmaz
@shaque1 gülme gülme gel gidelim elimize iki pankart alıp. En büyük hakkımız. İstanbul'un göbeğinde çektiğimiz rezilliği herkes duysun XD
Gerçekleri konuşmak ne zaman SUÇ OLDU ???
@Mehmet Yılmaz sanırım gidip 10mbps internet kullanıcam ama bu türknetten kurtulucam XD
Sadece discord kaldı. Forumdaki yöneticiler ve buradakiler aynı. Sanırım buradan da banlarlar
9 Aralık'ta Şişli ofislerinde GigaFiber kullanıcıları ile buluşma günü varmış. Ofisin önünde eylem yapmamız yok mu ? @shaque1
Eninde sonunda bunu yaptıracaklar abi... @Mehmet Yılmaz
@shaque1 gülme gülme gel gidelim elimize iki pankart alıp. En büyük hakkımız. İstanbul'un göbeğinde çektiğimiz rezilliği herkes duysun XD