Şuan sorun İstanbul'da var. Beyoğlu ve Esenler'de. Bence sizde bir sorun olmaz. Olursa da iptal edersiniz uğraşmayın bunlarla. 1000mbps gayet iyi hız onun dışında en iyi oyunu 5-10 dakikada indiriyorum. Şu packet loss sorun oldu bir tek. Çözülse rahata kavuşucam. Bence Gigafibere geç öneririm. Bu benim yaşadıklarım haricinde H.O.Mesajlarınızı okudum. Altyapıma yeni gigafiber geldi. Kürşat abim biliyor zaten. Sizce geçmeli miyim? Şuan vdsl 100 ngbt kullanıyorum. Ankara/Yenimahalle..
Taahhüt yok zaten kesinlikle geç, böyle sorun yaşarsan ücretsiz olarak çıkarsın zaten.Mesajlarınızı okudum. Altyapıma yeni gigafiber geldi. Kürşat abim biliyor zaten. Sizce geçmeli miyim? Şuan vdsl 100 ngbt kullanıyorum. Ankara/Yenimahalle..
Şuanki internetimden memnunum. Geçeyim olmadı. İptal eder vdsli tekrar açarım..Şuan sorun İstanbul'da var. Beyoğlu ve Esenler'de. Bence sizde bir sorun olmaz. Olursa da iptal edersiniz uğraşmayın bunlarla. 1000mbps gayet iyi hız onun dışında en iyi oyunu 5-10 dakikada indiriyorum. Şu packet loss sorun oldu bir tek. Çözülse rahata kavuşucam. Bence Gigafibere geç öneririm. Bu benim yaşadıklarım haricinde H.O.
https://www.waveform.com/tools/bufferbloat bu site üzerinden test yapıyorum şuan PC üzerinden.Speedtest uygulamasında yük altındaki ping değerleri kısmı var. Normalde o internette bufferbloat olmaması lazım bir dene istersen.
Randevu aldım dün zaten. En yakın zamanda ararız dediler..Taahhüt yok zaten kesinlikle geç, böyle sorun yaşarsan ücretsiz olarak çıkarsın zaten.
Aynen en kötü vdsl hatta geçersiniz.Şuanki internetimden memnunum. Geçeyim olmadı. İptal eder vdsli tekrar açarım..
Tamamdır. İlgin için teşekkür ederim. Geldiği zaman testleri yapar atarım sana. Tabi istersen..Aynen en kötü vdsl hatta geçersiniz.
Bir sıkıntı olursa buraya ve bana yazabilirsin. İlk hafta bir dalgalanma oluyor ama sonradan düzeliyor. Değerleri paylaşabilirsin tabii ki teşekkürler dostum <3Tamamdır. İlgin için teşekkür ederim. Geldiği zaman testleri yapar atarım sana. Tabi istersen..
Aynen en kötü vdsl hatta geçersiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Mehmet Yılmaz Abi böyle bir sonuç çıktı.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ben modem değişimi talebi oluşturdum. Sonra telefonla arayıp teyit ettim abi. Modem değişimi olacak değil mi diye. Yarın gelip değiştirecekler dediler. Fakat adam gelip sadece şu switchi değiştirmiş. Test yapınca ve yine packet loss çıkınca adamı aradım. Adam modemde sorun yok kablonun ucunu değiştirdim. Sorun bizle alakalı değil diyip konuyu kapadı. Birde sesini yükseltti. Yani insanca bir şey soruyorum. Bu sorunu tek ben yaşamıyorum. Toplamda şuan 4-5 kişi yaşıyor sorunu İstanbul'da...Senin ping değerlerinde bir sorun yok gibi görünüyor asıl sorun dediğin gibi packet loss. Fakat bu sorun direkt olarak Turknet'te diyemem çünkü daha modeme giderken bile packet loss görünüyor. Modem değişimini yapmışlar mıydı orayı anlayamadım ben tam. Bana nedense modemden gibi geldi.