Türknet Gigafiber Packet Loss Kaybı Sorun KİMDE ?

Mesajlarınızı okudum. Altyapıma yeni gigafiber geldi. Kürşat abim biliyor zaten. Sizce geçmeli miyim? Şuan vdsl 100 ngbt kullanıyorum. Ankara/Yenimahalle..

Mesajlarınızı okudum. Altyapıma yeni gigafiber geldi. Kürşat abim biliyor zaten. Sizce geçmeli miyim? Şuan vdsl 100 ngbt kullanıyorum. Ankara/Yenimahalle..
Şuan sorun İstanbul'da var. Beyoğlu ve Esenler'de. Bence sizde bir sorun olmaz. Olursa da iptal edersiniz uğraşmayın bunlarla. 1000mbps gayet iyi hız onun dışında en iyi oyunu 5-10 dakikada indiriyorum. Şu packet loss sorun oldu bir tek. Çözülse rahata kavuşucam. Bence Gigafibere geç öneririm. Bu benim yaşadıklarım haricinde H.O.

Taahhüt yok zaten kesinlikle geç, böyle sorun yaşarsan ücretsiz olarak çıkarsın zaten.

Şuan sorun İstanbul'da var. Beyoğlu ve Esenler'de. Bence sizde bir sorun olmaz. Olursa da iptal edersiniz uğraşmayın bunlarla. 1000mbps gayet iyi hız onun dışında en iyi oyunu 5-10 dakikada indiriyorum. Şu packet loss sorun oldu bir tek. Çözülse rahata kavuşucam. Bence Gigafibere geç öneririm. Bu benim yaşadıklarım haricinde H.O.
Şuanki internetimden memnunum. Geçeyim olmadı. İptal eder vdsli tekrar açarım..

Şuanki internetimden memnunum. Geçeyim olmadı. İptal eder vdsli tekrar açarım..
Aynen en kötü vdsl hatta geçersiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz Abi böyle bir sonuç çıktı.
1669643549555.png

1669643564499.png

Tamamdır. İlgin için teşekkür ederim. Geldiği zaman testleri yapar atarım sana. Tabi istersen..
Bir sıkıntı olursa buraya ve bana yazabilirsin. İlk hafta bir dalgalanma oluyor ama sonradan düzeliyor. Değerleri paylaşabilirsin tabii ki teşekkürler dostum <3

@Mehmet Yılmaz abi 5GHZ üzerinden test yaptım. Masaüstü modunu açtığım için böyle duruyor. Telefonda yaptım yoksa.

Ekler

• Screenshot_20221128_165547.jpg
    Screenshot_20221128_165547.jpg
    419.2 KB · Hit: 61
Senin ping değerlerinde bir sorun yok gibi görünüyor asıl sorun dediğin gibi packet loss. Fakat bu sorun direkt olarak Turknet'te diyemem çünkü daha modeme giderken bile packet loss görünüyor. Modem değişimini yapmışlar mıydı orayı anlayamadım ben tam. Bana nedense modemden gibi geldi.

O GPON'daki switchi değiştirince baya bir etki etti ama hala var yani. Sorunu anlayamadım.

Senin ping değerlerinde bir sorun yok gibi görünüyor asıl sorun dediğin gibi packet loss. Fakat bu sorun direkt olarak Turknet'te diyemem çünkü daha modeme giderken bile packet loss görünüyor. Modem değişimini yapmışlar mıydı orayı anlayamadım ben tam. Bana nedense modemden gibi geldi.
Ben modem değişimi talebi oluşturdum. Sonra telefonla arayıp teyit ettim abi. Modem değişimi olacak değil mi diye. Yarın gelip değiştirecekler dediler. Fakat adam gelip sadece şu switchi değiştirmiş. Test yapınca ve yine packet loss çıkınca adamı aradım. Adam modemde sorun yok kablonun ucunu değiştirdim. Sorun bizle alakalı değil diyip konuyu kapadı. Birde sesini yükseltti. Yani insanca bir şey soruyorum. Bu sorunu tek ben yaşamıyorum. Toplamda şuan 4-5 kişi yaşıyor sorunu İstanbul'da...

Speedtest üzerinden te testimi yaptım. Upload 950'lere çıkıp 700'lere kadar indi. Normalde download 700-900 arasında dolaşıyordu. Upload'da 900 altına doğru düzgün hiç indiğini görmedim.

1669644310006.png

Bu da GRID TELEKOM sunucusundan bir değer.
1669644389648.png

Ekler

• 20221128_165945.jpg
    20221128_165945.jpg
    1.1 MB · Hit: 53
Son düzenleme:
Geri