Türknet Gigafiber Upload Hızı sorunu

Hocam wifi 6 olduğu söylendi cihazın.
Hocam başka bir cihaz vermediler mi router falan? Bu max 300 mbps destekliyor ve 2.4 ghz. Wifi 4 destekli 5 6 değil. Siz modem olarak bunu kullanıp wifi 5 veya 6 modemle de router kullanıp max hızı alacaksınız. Amaç o olmalıydı. Hem geniş çekim hem max hız.

bağlantıyı yenileyin.
online hizmetlerden, internet bağlantı sorunlarına tıklayıp, dijital onarımı çalıştır(bir cacık yaptığı yok) sonraki ekranda "sorunum devam ediyor" kısmına tıkla karşına "bağlantıyı yenile" butonu gelecek ona tıkla. 2-3 dakika bağlantın gidip gelecek bir ihtimal sorununuzu çözebilir.

Ekler

• resim_2025-06-21_161720798.webp
    resim_2025-06-21_161720798.webp
    9.2 KB · Hit: 11
Bildiğim kadarıyla upload olarak zaten az veriyorlardu
Hacım gigafiberse 1000/1000 veriyor değişmediyse eğer ki değiştiğine dair bir duyum bilgi almadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba, bugün türknet gigafibere geçiş yaptım. En azından 700 mpbs görmem gereken upload hızım şuan 244 lerdedir. Sorunu çözmek için ne yapabilirim en azından 700 civarı olması gerekmez miydi ?

Yardımlarınızı bekliyorum.

Alıntıyı görüntüle
Dostum bu durumu bizler çözemeyiz yüksek ihtimalle o yüzden senin en mantıklı yağacağın hareket müşteri hizmetleriyle görüşüp sağlıklı şekilde çözüme ulaşman.

bağlantıyı yenileyin.
online hizmetlerden, internet bağlantı sorunlarına tıklayıp, dijital onarımı çalıştır(bir cacık yaptığı yok) sonraki ekranda "sorunum devam ediyor" kısmına tıkla karşına "bağlantıyı yenile" butonu gelecek ona tıkla. 2-3 dakika bağlantın gidip gelecek bir ihtimal sorununuzu çözebilir.
hocam böyle diyor bunun için talep açtım ama bakalım stabil değil diyor.

IMG_3265.webp

O rüter değil; ont cihazı. Mtu ayarlarını cihazdan değiştirip deneyin. Speedtest'i de tarayıcıdan değil uygulamayı indirip test yapın.

Geri