Neler Yeni

TURKNET Gigafiber VS Turkcell Super Online Fiber

Birisii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
SRKN G.
Merhabalar arkadaşlar 11 aya yakındır Turkcell Super online kullanıyorum, İnternet hızı iyi fakat benim şöyle bir sıkıntım var Oyun bağımlısıyım ,İnternet benim için çok önemli Cs 2, Cs1. 6 gibi oyunlar oynarken adama sprey atarken
Minik takılmalar azda olsa lag yaşıyorum 930mb download 55 MB upload hızım var 26 - 30 civarı ping alıyorum sanki İnternet aynı hızı stabil tutamıyor gibime geliyor Turkcell in 1ay sonra kontrat doluyor bu ay Turknetin fiber altyapısıda binamıza geldi, Sizce Türknet nasıldır süperonline mı iyi Turkcell mi?

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar 11 aya yakındır Turkcell Super online kullanıyorum, İnternet hızı iyi fakat benim şöyle bir sıkıntım var Oyun bağımlısıyım ,İnternet benim için çok önemli Cs 2, Cs1. 6 gibi oyunlar oynarken adama sprey atarken
Minik takılmalar azda olsa lag yaşıyorum 930mb download 55 MB upload hızım var 26 - 30 civarı ping alıyorum Turkcell in 1ay sonra kontrat doluyor bu ay Turknetin fiber altyapısıda binamıza geldi, Sizce Türknet nasıldır süperonline mı iyi Turkcell mi?
Bizde yıllardır 35 mbps hızla sürünelim revami bu bize :)

Halihazırda denemeni tavsiye ederim ama değişen bir şey olurmu pek zannetmiyorum.

kaidoaka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Yıldız
Türknet hem daha uygun fiyatlı hem de paralel internete sahip olacaksın, üstelik taahhüt derdin de olmayacak, sormadığını varsayıyorum :) Yine de denemeden bilemezsin, önerim önce Türknet'i test edip sonrasında karar vermen olur.

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Minik takılmalar azda olsa lag yaşıyorum 930mb download 55 MB upload hızım var 26 - 30 civarı ping alıyorum sanki İnternet aynı hızı stabil tutamıyor gibime geliyor Turkcell in 1ay sonra kontrat doluyor bu ay Turknetin fiber altyapısıda binamıza geldi, Sizce Türknet nasıldır süperonline mı iyi Turkcell mi?
çok değişken internet hızları mesela bende superonline 500mbps 600 lerde alıyordum şuan 1gbps 900 lerde alıyorum fakat türknet altyapı vermiyor amcamda türknet var onunda hızı 900 lerde bana kalırsa türknet taahatsüzse alın 1 ay deneyin memnun kalmazsanız iade edin.

Birisii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
SRKN G.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türknet hem daha uygun fiyatlı hem de paralel internete sahip olacaksın, üstelik taahhüt derdin de olmayacak, sormadığını varsayıyorum :) Yine de denemeden bilemezsin, önerim önce Türknet'i test edip sonrasında karar vermen olur.
çok değişken internet hızları mesela bende superonline 500mbps 600 lerde alıyordum şuan 1gbps 900 lerde alıyorum fakat türknet altyapı vermiyor amcamda türknet var onunda hızı 900 lerde bana kalırsa türknet taahatsüzse alın 1 ay deneyin memnun kalmazsanız iade edin.
Sağolun hocam cevaplar için

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
787
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar

Birisii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
SRKN G.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam türknet in kontratlı hizmetini kullanmayı düşünüyorum, birkaç ayda bir zam yapıyorlar çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,657
Üyeler
168,334
Son üye
Top Bottom