Neler Yeni

turknet habire kesinti oluyor

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
yıllardır 16mbps kullanan biri olarak turknetten 1000 mbps bağlattırdığımda çok mutlu olan ben artık mutlu olamıyorum internet sürekli kesiliyor sürekli kesiliyor ve turknete geçiş yapacaklar var ise bize taahhütsüz 1000 mbps aylık 140 tl diye söylemişlerdi dün internet ne zaman gelecek artık diye arayınca bana sordukları soru turknet artık yeni sisteme geçiyor 24 ay taahhüt yaparsanız ilk ay 150 tl ondan sonraki aylar 120 tl ödeyeceksiniz taahüt yapmazsanız 150tl -300tl arasında fiyat çıkacağı söylendi,kardeşim iyi güzelde ben taahhüt yaptıktan sonra internetim habire böyle kesilmeye devam edecekse ne olacak ?

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Kesildiği zaman modem ışığınız kırmızıya dönüyor mu yoksa stabil devam edip sadece kullanamıyor musunuz?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,794
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Taahhüt olayi nereden çıktı? O bilgiyi nereden aldın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih
adamlar taahhüt olayıyla reklam yapıyor böyle bir şey olmasını çok muhtemel görmüyorum bu arada bende türknet kullanıyorum gayette memnunum kanka modeminde falan sıkıntı olabilir mi

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,083
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Son 1,5 yıldır turknet gigafiber kullanıcısıyım kablo ile bağlantıda sıkıntı yok ama wifi kle bağlantılarda sürekli kesilme oluyor ve geri bağlanmıyor bir bilginiz var mı
Taahhüt olayi nereden çıktı? O bilgiyi nereden aldın?

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,794
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
kırmızıya dönüyor

dün ben aradığımda telefonu açan kişi kendisi söyledi bende sunduğu teklifi kabul etmeyip araştıracağımı söyledim
Hangi numarayı aradın? Bana sahte olabilir gibi geldi.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Daha yeni arayıp sordum taahhüt gibi bir durum olmadığını, size verilen bilginin yanlış olduğu veya dolandırıcı olabileceği söylendi. Hangi numarayı aradınız?

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
İ
yıllardır 16mbps kullanan biri olarak turknetten 1000 mbps bağlattırdığımda çok mutlu olan ben artık mutlu olamıyorum internet sürekli kesiliyor sürekli kesiliyor ve turknete geçiş yapacaklar var ise bize taahhütsüz 1000 mbps aylık 140 TL diye söylemişlerdi dün internet ne zaman gelecek artık diye arayınca bana sordukları soru turknet artık yeni sisteme geçiyor 24 ay taahhüt yaparsanız ilk ay 150 TL ondan sonraki aylar 120 TL ödeyeceksiniz taahüt yapmazsanız 150tl -300tl arasında fiyat çıkacağı söylendi,kardeşim iyi güzelde ben taahhüt yaptıktan sonra internetim habire böyle kesilmeye devam edecekse ne olacak ?
Taahhüt olmadığı için müşteri çeken bir isim Türknet bu yüzden taahhüt olduğunu sanmam. Aradığın numarayı kontrol et ya da online işlemlerden destek oluştur onlar seni ararlar.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
Hangi numarayı aradın? Bana sahte olabilir gibi geldi.
Daha yeni arayıp sordum taahhüt gibi bir durum olmadığını, size verilen bilginin yanlış olduğu veya dolandırıcı olabileceği söylendi. Hangi numarayı aradınız?
0850 480 8682 yani yalan söyleyecek halim yok bana telefonda söyledikleri bu oldu :D zaten konuşan adamdan bedava bir şey istiyormuşum gibi tavırla konuşuyordu bende bir şey kabul etmemiştim
birde bu numaranın fiber hat numarası olmadığını sonradan öğrendim fiber hatla ilgilenen no 0850 288 1010

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,794
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
0850 480 8682 yani yalan söyleyecek halim yok bana telefonda söyledikleri bu oldu :D zaten konuşan adamdan bedava bir şey istiyormuşum gibi tavırla konuşuyordu bende bir şey kabul etmemiştim
Türknet numarası değil o.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,794
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler