Neler Yeni

Türknet hakkında yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
benb şuan 90 mbs download alıyorum kablonet ile türknet e sorgulayınca 72 i çıkıyor ben daha fazla çıkmasını beklıyordu kablonetler arasında ne fark var ikiside aynı altyapı değil mi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,687
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kablonet ile normal vdsl bakır hat farklı altyapıya sahip

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
benb şuan 90 mbs download alıyorum kablonet ile türknet e sorgulayınca 72 i çıkıyor ben daha fazla çıkmasını beklıyordu kablonetler arasında ne fark var ikiside aynı altyapı değil mi
Yaklaşık değer gösterir, nokta atışı bir değer vermez. daha düşük gösterip daha yüksek alan arkadaşlarımda var daha yüksek gösterip daha düşük alanlarda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
oğuzhan ege
senin dowlandın 90 gösteriyor ama bir şey indirdiğinde 12 ile indiriyorsun yani daha yüksek indiriyorsun oraya bakma steamda bir şey indirmeye başla 12 ye kadar çıkıyor benim seninde çıkar. 90 hız almıyorsun sen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
senin dowlandın 90 gösteriyor ama bir şey indirdiğinde 12 ile indiriyorsun yani daha yüksek indiriyorsun oraya bakma steamda bir şey indirmeye başla 12 ye kadar çıkıyor benim seninde çıkar. 90 hız almıyorsun sen.
onu biliyorum ztn yanlış ben mbs sini yazdım

Top Bottom