Neler Yeni

RTX 5090 güç çekim saçmalığı

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Siz şunu unutuyorsunuz.
Ona bakarsanız RTX 3090Tİ ile 4090 güç tüketimi nerdeyse aynı.
Hatta RTX 4090 daha az.

Ama RTX 4090, 3090Tİ'ın 2 katı güçlü.

Eğer 5090 güç tüketimi artarsa performansıda hayli hayli artar. Yani burda eleştirilebilecek şey fazla güç çekmesi değil, çektiği güce karşı verdiği performans olmadır.
Ve NVİDİA bu konuda gayet iyi eleştirilecek bir şey yok.

Sizde almazsınız o zaman 5090, olur biter.
Zaten bende onu devam ettirmemelerinden bahsediyorum
Karşıtlık çıkartma amacım yok hemen savunmaya geçmeyin hatta ben nvidia'nın başarısını seviyorum böyle yapmasınlar da demedim sadece fikrimi paylaşmak ve farklı kişilerle münazara etmek istedim

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Ahmet Berat AĞCA
Bıdı ne demek ne münasebet.
"Bıdı" yı cümlenin o gidişiyle ne anladın bilmiyorum yine de açıklayayım.
Dediğin tarz "ticari iş için kullanılıyor" bıdısı şirketlerde önemli. = Muhabbeti, şeyi / şeyisi, olay gibi söylemlerin farklı söylenişi. "Bıdı bıdı yapma" da kullanılan bıdı değil. "şu bıdılardan aldım" veya "Kutudan bu bıdılardan çıktı ne işe yarıyor" gibi kullanımı var.
[Evet sosyate veya kokoşların kullanacağı tarzda bir şey]
Çevrendekiler zenginse sorun değil ama ticaret kafasın bu değil referans olarak senin çevreni almıyoruz, almaya da değmez gibi duruyor.
İlk kez kendimi alıntılayarak cevap veriyorum...
Benim dediğim kesim kendi PC sini ekmek kapısı olarak kullanan solo editör vb.

Ceasar123

80+ Silver
Zaten bende onu devam ettirmemelerinden bahsediyorum
Karşıtlık çıkartma amacım yok hemen savunmaya geçmeyin
Özel olarak savunmuyorum, bende münazara ediyorum. Tavrım agresif olmuş olabilir.

Onun dışında bunu devam ettirmemelerine gelirsek şuan 30 Serisinden 40 serilerine geçişi olsun vs. hala devam ediyorlar.
Her yeni nesil transitör mesafesini düşürüp gitgite daha verimli yapıyorlar.

Zaten şuan artık teknolojik değil, fiziksel sınırlarada yaklaşıyoruz. 8mm'den 4 mm'ye düşmek, 30'mm den 10'mm'ye düşmekten daha zor.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Özel olarak savunmuyorum, bende münazara ediyorum. Tavrım agresif olmuş olabilir.

Onun dışında bunu devam ettirmemelerine gelirsek şuan 30 Serisinden 40 serilerine geçişi olsun vs. hala devam ediyorlar.
Her yeni nesil transitör mesafesini düşürüp gitgite daha verimli yapıyorlar.

Zaten şuan artık teknolojik değil, fiziksel sınırlarada yaklaşıyoruz. 8mm'den 4 mm'ye düşmek, 30'mm den 10'mm'ye düşmekten daha zor.
Doğru diyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valorant için 4090 sistem toplayan var
Fortnite için rtx ekran kartları daha iyi sanan bir kitle bile var :D sırf adında rtx var diye normal fiyatından 4-5 bin daha pahalıya Fortniteci bir çocuğa satılmış rtx 2060 super görmüştüm (ikinci el/yurt dışı)

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom