Türknet hakkında yardım

Reaksiyon skoru
3,923
benb şuan 90 mbs download alıyorum kablonet ile türknet e sorgulayınca 72 i çıkıyor ben daha fazla çıkmasını beklıyordu kablonetler arasında ne fark var ikiside aynı altyapı değil mi

Kablonet ile normal vdsl bakır hat farklı altyapıya sahip

benb şuan 90 mbs download alıyorum kablonet ile türknet e sorgulayınca 72 i çıkıyor ben daha fazla çıkmasını beklıyordu kablonetler arasında ne fark var ikiside aynı altyapı değil mi
Yaklaşık değer gösterir, nokta atışı bir değer vermez. daha düşük gösterip daha yüksek alan arkadaşlarımda var daha yüksek gösterip daha düşük alanlarda.

senin dowlandın 90 gösteriyor ama bir şey indirdiğinde 12 ile indiriyorsun yani daha yüksek indiriyorsun oraya bakma steamda bir şey indirmeye başla 12 ye kadar çıkıyor benim seninde çıkar. 90 hız almıyorsun sen.

senin dowlandın 90 gösteriyor ama bir şey indirdiğinde 12 ile indiriyorsun yani daha yüksek indiriyorsun oraya bakma steamda bir şey indirmeye başla 12 ye kadar çıkıyor benim seninde çıkar. 90 hız almıyorsun sen.
onu biliyorum ztn yanlış ben mbs sini yazdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,703
Üyeler
187,720
Son üye
cakirbey74
Geri