Yardım Türknet ile yaşadığım sorun: (Lütfen İçeri)

Anlık olduğu için denk gelmezse belli olacağonı düşünmüyorum tracert vb. Normal gözüküyordu bir iki kere kendimde yakalıdım bir süre sonra sebebsiz düzeldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabi MH bir şey yapmadı tahminen TTnin server tarafında bir şeyler oldu
Bende asla düzelmiyor. Sırf bu yüzden ranked oynayamıyorum.

Bende hız testi pinglerde sorun gözükmüyordu.Bir şeyi olması gereken hızda indirmek için 3 5 defa indirmeyi başlat iptal et yapıyordum .En son pes ettim.1 ay sonra netspeedin serverlara saldırı oldu ondan sonra düzeldi.

Bende hız testi pinglerde sorun gözükmüyordu.Bir şeyi olması gereken hızda indirmek için 3 5 defa indirmeyi başlat iptal et yapıyordum .En son pes ettim.1 ay sonra netspeedin serverlara saldırı oldu ondan sonra düzeldi.
Sizdeki sorun biraz daha farklıymış

dostum benzer bir sorunu yaşamıştım turknet vdsl ile ne yaptıysam sorunu çözzememişlerdi başka sağlayıcıya geçince sorunum çözülmüştü

hatta sorunun turknetten kaynaklandığını tracert google.com veya riotun sunucularına yaparak görebilirsin.

soruma cevap vermişsin anlatayım türknet i türktelekomun alt yapısından alıyorsan arıza ve hata durumunda devamlı top gibi sektirirler o der bizde değil tt der bizlik bir sorun yok tavsiyem türk telekomun kendisine gitmen 4 ay boyunca bedava fatura ödedim türknete bakıyoruz ediyoruz internetim 1 mbps ye kadar düştü hat komple koptu hatta türk telekom bozuk portu bana yamamış sırf başka servisten hizmet alıyorum diye uğraşma yapa bölgesinde değilsen kendi alt yapısı olmadığı sürece bu sıkıntı yaşarsın

dostum benzer bir sorunu yaşamıştım turknet vdsl ile ne yaptıysam sorunu çözzememişlerdi başka sağlayıcıya geçince sorunum çözülmüştü

hatta sorunun turknetten kaynaklandığını tracert google.com veya riotun sunucularına yaparak görebilirsin.
Hangi servis sağlayıcısına geçtiniz acaba?

soruma cevap vermişsin anlatayım türknet i türktelekomun alt yapısından alıyorsan arıza ve hata durumunda devamlı top gibi sektirirler o der bizde değil tt der bizlik bir sorun yok tavsiyem türk telekomun kendisine gitmen 4 ay boyunca bedava fatura ödedim türknete bakıyoruz ediyoruz internetim 1 mbps ye kadar düştü hat komple koptu hatta türk telekom bozuk portu bana yamamış sırf başka servisten hizmet alıyorum diye uğraşma yapa bölgesinde değilsen kendi alt yapısı olmadığı sürece bu sıkıntı yaşarsın
Kısmen yaşadığım şeyin özeti olabilir.

Ucuz olduğu için efsanenet adlı sağlayıcıya geçtim fakat bu seferde birşeyler indirirken oyun oynuyamıyorum çünkü paket kaybı çıkıyor turknet kullanıren indirme sırasında oyun oynuyordum ping sabit kalıyordu 480tl olduğu için şuanlık bundan devam sqm qos sayesinde birazcık iyi durum şuan.

Bence bilinen başka bir sağlayıcıya geç.

Ucuz olduğu için efsanenet adlı sağlayıcıya geçtim fakat bu seferde birşeyler indirirken oyun oynuyamıyorum çünkü paket kaybı çıkıyor turknet kullanıren indirme sırasında oyun oynuyordum ping sabit kalıyordu 480tl olduğu için şuanlık bundan devam sqm qos sayesinde birazcık iyi durum şuan.

Bence bilinen başka bir sağlayıcıya geç.
Valla kararsızım. Bu kadar uğraştıktan sonra Türknet'ten cevap bekleyeceğim biraz daha. Pazartesi günü zaten talebi kapatıp muhtemelen btk şikayeti açacağım. Ama sürecin çözüm odaklı olacağını hiç düşünmüyorum. Düzeltilebilecek bişey olsaydı müdahale edebilirlerdi diye düşünüyorum.

Kısmen yaşadığım şeyin özeti olabilir.
ilk başlarda snr 8-9 larda 5-10 dk bir kopma sorunu oluyordu broadcom chipset modemde snr biraz daha yükseliyor tt nin verdiği zyxel modemlerde de bu çipten mevcut onunla bile ancak bu kadar oluyordu bekledikçe daha da kötü oldu burda hatalı türknet dir tt nin verdiği porta ve müşteri sorunlarına bakmıyorlar tt de bunu bilip en bozuk port veya sıkıntılı port direk sana veriyor sırf başka sağlayıcıdan aldığın için başta kopmalar olur 1-2 hafta düzelir sonra tekrar başlar belli bir zaman sonra komple gider çevremdeki kişiler hep aynı sorunları yaşadı bu ülkede müşteri memnuniyeti diye bir şey yok tavsiyem sinir hastası olmadan sağlayıcıyı değiştirmen alt yapı sahibi kimse ona geç 50 olacağına 24 mbps olsun online oyunlarda kopma yaşamazsın cs ve pubg oynayamamıştım 5-6 ay iyice pc den soğudum türknet belki bazıları tarafından savunulacak ama oda yapa bölgesindeysen fiber kutu varsa türknetin hiç düşünme geç yoksa asla şuan mahalleye fiber geldi türknetin ben geçeceğim

Benzer bir olay başıma geldi. Türk telekom'un alt yapı arıza ekipleri var internette numaraları var. Aradığında senden yaşadığın yer bilgisi ve arıza ile ilgili bilgi vermeni istiyorlar. Türk telekom saha ekipleri o konuda hızlı ilgileniyorlar. Hatta gelen ekipler ankastreden daireme gelen hatalı kablolamayı bile düzeltmişti. Bunu denemenizi öneririm.

Benzer bir olay başıma geldi. Türk telekom'un alt yapı arıza ekipleri var internette numaraları var. Aradığında senden yaşadığın yer bilgisi ve arıza ile ilgili bilgi vermeni istiyorlar. Türk telekom saha ekipleri o konuda hızlı ilgileniyorlar. Hatta gelen ekipler ankastreden daireme gelen hatalı kablolamayı bile düzeltmişti. Bunu denemenizi öneririm.
Tamamen şans işi

Türknet tarafında hala gelişme yok :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,258
Üyeler
185,052
Son üye
alibabapro31