Neler Yeni

Türknet in garip bildirimi

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
IMG_20210807_195541.jpg

Arkadaşlar merhaba türknet sayfamda bu bilgilendirme vardı ne olduğunu anlamadım açıklar mısınız bu arada inşallah paylaşmamam gereken bir şey paylaşmıyorumdur eğer paylaşıyorsam uyarırsanız sevinirim

TumHam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
isim soyisim
onlara sorsan bunu?

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
663
İsim
Soner
Sanırım bir sıkıntı varmış sizden biri de arıza bildirimi yapmış bu da onun cevabı olmali.

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türknetin desteği gayet güzel.
Aga ben türkneti arıyorum müşteri hizmetleri namına oto kayıt koymuşlar sinir oldum geçen bi insanla konuşamadım en son netten destek oluşturdum onun hakkında yok ama birinden yazdım bana ulaşın diye anca muhattap birini bulabildik
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga ben türkneti arıyorum müşteri hizmetleri namına oto kayıt koymuşlar sinir oldum geçen bi insanla konuşamadım en son netten destek oluşturdum onun hakkında yok ama birinden yazdım bana ulaşın diye anca muhattap birini bulabildik
Bizi aradıkları numarayı arayıncada gene oto kayıt çıkıyor

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
Türknetle arayarak konuşursanız tabi ki kimseyi bulamazsınız . Ama Türknet in Online işlemler kısmından arıza kaydı bırakırsanız 1-2 günde gelip bakıyorlar.

Top Bottom