arkadaşlar ben şuan türk telekom kullanıyorum ama altyapı değil internet direkten geliyor ve bizim bina eski oldugundan dolayı kablolar kötü internet kötü kablolar kötü olduğundan dolayı dahad da kötü oluyor yakın zamandada türk telekomun tahatütü bitiyor ve bende türknete geçmeye karar vermistim türknete geçmek isteme sebebimde diğer internetlere göre daha fazla hız sunabilmesi ve daha ucuz olmasıydı ama şikayetvar.com da falan çok kötü yorumlar vardı ve bazı forumlarda türknetin kötü olduğu söyleniyordu bende oyüzden bir teredüte girdim birde türkcell süper online var ikisininde hız değerleri şöyle sizce napmalıyım birde türknet türk telekomun altayapısnı mı kullanıyor eğer türk telekomun altaypısını kullanıyorsa ben zaten şuan türk telekom kullandığım için türknette türk telekomun altyapısını kullanıyorsa internetim yine kötü olmazmı bilgili biri varsa yardımcı olabilirmi ikisininde hız değerleri şöyle türknet:vdsl altyapı 73 dowland 15 upluad hızı türkcellsüperonline:50mbps hız sizce napmalıyım