o gigabit altyapı işi çok zor.Altyapı başvurusunu nasıl yapabilirim bütün apartman imza toplayıp başvursak yaparlarmı 100mbps fiber yada gigabit altyapı yaparlarmı
Bizdede 8Mbps altyapı vardı, 5-6 kişi başvurduk altyapı için. Şuan 75Mbps VDSL altyapı varAltyapı başvurusunu nasıl yapabilirim bütün apartman imza toplayıp başvursak yaparlarmı 100mbps fiber yada gigabit altyapı yaparlarmı
telekoma gidip 100mbps fiberlik altyapı başvurusu yapınca ne kadar upload oluyor sağlayıcıdan sağlayıcıya değişiyormu bütün sağlayıcılarda latyapı 100mbpsmi oluyoro gigabit altyapı işi çok zor.
istanbul dışında bir yerde olduğunu görmedim. hadi belirli yerlerde var ama o da "belirli yerlerde".
türknet altyapıyı kafasına göre belirliyor.
ayrıca o 100mbps fiber olayı telekom. onun için telekoma gitmen lazım.
Istanbul/ Beşiktaşta yaşıyorum 1000 başvurusu yapsam gelir mi?@!Yardım Lazım!
Bizdede 8Mbps altyapı vardı, 5-6 kişi başvurduk altyapı için. Şuan 75Mbps VDSL altyapı var
Ehm beni çağırmışsınız sanırım...Altyapı başvurusunu nasıl yapabilirim bütün apartman imza toplayıp başvursak yaparlarmı 100mbps fiber yada gigabit altyapı yaparlarmı
o upload işini telekom belirliyor.telekoma gidip 100mbps fiberlik altyapı başvurusu yapınca ne kadar upload oluyor sağlayıcıdan sağlayıcıya değişiyormu bütün sağlayıcılarda latyapı 100mbpsmi oluyor
Fiber için sıraya giriyorsunuz sanırım biz sorduğumda TT dedi ki oradan geçersek yaparız. Valla bu genişlik nedir ben kavrayamadım adamı sanki ekmeğe gönderiyoruz. Diyoz la fiber yapı sokağın yanından geçiyor adamın cevaba bak.Altyapı başvurusunu nasıl yapabilirim bütün apartman imza toplayıp başvursak yaparlarmı 100mbps fiber yada gigabit altyapı yaparlarmı
harbi la geçersek yaparız ne qwewqewqeq 2dklık iş sankiFiber için sıraya giriyorsunuz sanırım biz sorduğumda TT dedi ki oradan geçersek yaparız. Valla bu genişlik nedir ben kavrayamadım adamı sanki ekmeğe gönderiyoruz. Diyoz la fiber yapı sokağın yanından geçiyor adamın cevaba bak.
superonline ve vodafone kullanamazsın.atıyorum 100/6 internet saltyapısı yaptırdım bütün sağlayıcılarda bu kadar hız almam mümkün olurmu
o iş pek öyle olmuyor maalesefFiber için sıraya giriyorsunuz sanırım biz sorduğumda TT dedi ki oradan geçersek yaparız. Valla bu genişlik nedir ben kavrayamadım adamı sanki ekmeğe gönderiyoruz. Diyoz la fiber yapı sokağın yanından geçiyor adamın cevaba bak.