Neler Yeni

Türknet internet yardım lazım

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
Altyapı başvurusunu nasıl yapabilirim bütün apartman imza toplayıp başvursak yaparlarmı 100mbps fiber yada gigabit altyapı yaparlarmı

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Altyapı başvurusunu nasıl yapabilirim bütün apartman imza toplayıp başvursak yaparlarmı 100mbps fiber yada gigabit altyapı yaparlarmı
o gigabit altyapı işi çok zor.
istanbul dışında bir yerde olduğunu görmedim. hadi belirli yerlerde var ama o da "belirli yerlerde".
türknet altyapıyı kafasına göre belirliyor.
ayrıca o 100mbps fiber olayı telekom. onun için telekoma gitmen lazım.

Deliever

80+ Bronze
@!Yardım Lazım!
Bizdede 8Mbps altyapı vardı, 5-6 kişi başvurduk altyapı için. Şuan 75Mbps VDSL altyapı var :)

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o gigabit altyapı işi çok zor.
istanbul dışında bir yerde olduğunu görmedim. hadi belirli yerlerde var ama o da "belirli yerlerde".
türknet altyapıyı kafasına göre belirliyor.
ayrıca o 100mbps fiber olayı telekom. onun için telekoma gitmen lazım.
telekoma gidip 100mbps fiberlik altyapı başvurusu yapınca ne kadar upload oluyor sağlayıcıdan sağlayıcıya değişiyormu bütün sağlayıcılarda latyapı 100mbpsmi oluyor

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
telekoma gidip 100mbps fiberlik altyapı başvurusu yapınca ne kadar upload oluyor sağlayıcıdan sağlayıcıya değişiyormu bütün sağlayıcılarda latyapı 100mbpsmi oluyor
o upload işini telekom belirliyor.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Fiber için sıraya giriyorsunuz sanırım biz sorduğumda TT dedi ki oradan geçersek yaparız. Valla bu genişlik nedir ben kavrayamadım adamı sanki ekmeğe gönderiyoruz. Diyoz la fiber yapı sokağın yanından geçiyor adamın cevaba bak.

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
Fiber için sıraya giriyorsunuz sanırım biz sorduğumda TT dedi ki oradan geçersek yaparız. Valla bu genişlik nedir ben kavrayamadım adamı sanki ekmeğe gönderiyoruz. Diyoz la fiber yapı sokağın yanından geçiyor adamın cevaba bak.
harbi la geçersek yaparız ne qwewqewqeq 2dklık iş sanki

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
atıyorum 100/6 internet saltyapısı yaptırdım bütün sağlayıcılarda bu kadar hız almam mümkün olurmu
superonline ve vodafone kullanamazsın.
kalan sağlayıcılar senindir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

o iş pek öyle olmuyor maalesef :(
eğer orada yeteri kadar fiber kablo yoksa yenisini çekmek zorundalar.
ben bugün müdürlüğe gidecektim ancak şimdilik altyapı götürüyo yeterli dedim gitmedim.

Top Bottom