Neler Yeni

TürkNet internetimi açmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Aslan akbey
Bir hafta önce türknet fiber internet bağlayacağı için hattımı bana sormadan kesti ve gidiş o gidiş. Daha sonra cumartesi günü fiberi iptal ettim ama şimdi de eski internetimi açmıyorlar. Santral kaynaklı veya fiber biriminden bilgi bekliyoruz diyorlar. Ne yapmam lazım gerçekten artık açtırmak için internetimi başka çarem kalmadı?

siyabent

80+ Silver
Türknete başvurdum 12 saat geçmeden gelip kurulum yaptılar
Daha sonra inşaat esnasında kablolar zarar gördü 48 saat içinde gelecek dediler 2 günde kabloları yenilediler yine geldi internet ama sürekli arayıp darlayın derim ilk internetin takıldığı günde binadaki kutu arızalandı 6 saat içinde gelip onuda tamir ettiler İstanbul gigafiber türknet çok memnun etti beni şahsen

Nezha

80+ Bronze
Bir hafta önce türknet fiber internet bağlayacağı için hattımı bana sormadan kesti ve gidiş o gidiş. Daha sonra cumartesi günü fiberi iptal ettim ama şimdi de eski internetimi açmıyorlar. Santral kaynaklı veya fiber biriminden bilgi bekliyoruz diyorlar. Ne yapmam lazım gerçekten artık açtırmak için internetimi başka çarem kalmadı?
Senin portu başkasına mı sattılar acaba 🤣Altyapı ttnet mi yoksa turknet mi?

cornlov

80+ Bronze
Btk'ya hat sahibi kimse, onun bilgileriyle durumu anlatan şikayet oluştur.
Firma cevap verecek.
Eğer sorunun çözülmediyse.
"Yaşadığım sorun devam etmektedir, Çözülmemiştir" yaz.
Senin cevabından sonra firma tekrar yazı yazıp açıklama yapmak zorunda,
Hala çözülmediyse aynı yazıyı tekrar yaz.
Eğer sorunun çözülmediyse bu 3 kez tekrarlanacak. 3. Den sonra hala çözülmemişse duruma direkt btk müdahil oluyor...

selcukhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Selçuk Han Zengin
Birde türk telekom fiber hattı vereceği yere vdsl bağlantı vermiyor, sadece kendi müşterilerine veriyor. Bu aslında türknetin elinde olan bir durum değil. İptal olmasıda türknetin problemi değil.

CptSpork

80+ Bronze
Hocam eğer beklemekten sıkıldıysan iptali çak yeni abonelik başlat. Yeni abonelik başlatınca en geç 2 günde kapında oluyorlar kuruyorlar. Ama nakil yapınca 1 hafta bekliyorsun minimum. Ama yalan yok geçen fiber uç arızası yaşadım onda da 2 gün içerisinde geldiler. Yani bir şekilde adresine gelmiyorlarsa ve sabrın kalmadıysa iptal edip yeni abonelik yapmaktan başka şansın yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Aslan akbey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam eğer beklemekten sıkıldıysan iptali çak yeni abonelik başlat. Yeni abonelik başlatınca en geç 2 günde kapında oluyorlar kuruyorlar. Ama nakil yapınca 1 hafta bekliyorsun minimum. Ama yalan yok geçen fiber uç arızası yaşadım onda da 2 gün içerisinde geldiler. Yani bir şekilde adresine gelmiyorlarsa ve sabrın kalmadıysa iptal edip yeni abonelik yapmaktan başka şansın yok.
Hocam alt tarafı iptal sağlayıp eski internetimi açacaklar niye bu kadar inada bağladılar anlamadım.

CptSpork

80+ Bronze
Hocam alt tarafı iptal sağlayıp eski internetimi açacaklar niye bu kadar inada bağladılar anlamadım.
Hocam sormayın bazen denk geliyor. Yaşadığınız yerdeki saha ekipleriyle alakalı olmalı. Ya yoğunluk var ya da destek talebinizle ilgilenen arkadaşın iş bilmezliği. Twitter'dan felan tweet atın, DonanımHaber forumunda türknet konusu var orada herkesin görebileceği şekilde sorununuzu yazın. İnternetsizlik çok kötü bişey özellikle benim oturduğum yerde mobil şebeke de çekmiyor internet 1 saat gitse deli oluyorum. İnternetsizin halinden internetsiz anlar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,510
Üyeler
169,305
Son üye
Emin:D
Top Bottom