Türknet iyi bir internet mi ?

nWeeyz_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
298
Türknete geçmeyi planlıyorum fakat okuduğuma göre bazı kişikerde 1 ayda bağlıyolarmış Ankara'da yaşıyorum oyun oynuyorum sadece internet hızı hızlı o konuda herkes memnun sizce geçilirmi değermi geçmeye?

Türknete geçmeyi planlıyorum fakat okuduğuma göre bazı kişikerde 1 ayda bağlıyolarmış Ankara'da yaşıyorum oyun oynuyorum sadece internet hızı hızlı o konuda herkes memnun sizce geçilirmi değermi geçmeye?
Öncelikle Millenicom Kablonet gibi yerlerede altyapını sorgulat
Hangi en iyisi ise ona bakabilirsin
ama paket seçmeden önce bize belirtebilirisn f/p mı bakarız
Eski moderatör bile TURKNETİ önermiyor

Milleni com daha iyi

aktif altyapısında değilsen bosver ugrasma derim

Kablonet istiyodum ben aslında fakat kablonetin sitesinde sorgulama yaptığımda mahallem çıkımıyo millenicoma girdiğimde ise çıkıyo alacağım hızda gayet iyi fakat tahattüt olmadığı halde iptal etmiyolarmış iptal taleplerine bakmıyolarmış nekadar doğrudur bilemiyorum kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim (MİLLENİCOM)

Sence geçmeli miyim ?

1603458923889.png

Bir sıkıntı çıksa gidip yüz yüze görüşebileceğin bir şubesi bile yok o bile bir sıkıntı bence ki müşteri hizmetleri de pek işe yaramıyor diyor kullanan kişiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,159
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri