Neler Yeni

Yardım Turknet kendini bozdu!!! Yeni sağlayıcı önerisi???

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Selamlar. 2 3 yıldır Turknet kullanıyorum. Ama 3 aydır kan ağlatıyor. Sık sık kesiliyor ve sürekli şikayet ediyorum. Düzelttik diye geri dönüş alıyorum ama gene kesinti devam ediyor. Haliyle artık sıkıldım. Yeni internet sağlayıcı önerileriniz nelerdir? İstanbul'dayım...

TyphoS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Serhat Öner Özkul
Valla bende 26 gündür gigafiber kurulum bekliyorum. Alternatifi olsa çoktan geçmiştim. VDSL de altyapı kaynaklı bir sıkıntı varsa diğerlerinde de yaşaman muhtemel. Kabloneti deneyebilirsin. Şuan oturduğum evde 1 sene kadar sıkıntısız kullanmıştım fiyatları bir tık pahalı diye değiştirdim başka bir sorun yoktu.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Valla bende 26 gündür gigafiber kurulum bekliyorum. Alternatifi olsa çoktan geçmiştim. VDSL de altyapı kaynaklı bir sıkıntı varsa diğerlerinde de yaşaman muhtemel. Kabloneti deneyebilirsin. Şuan oturduğum evde 1 sene kadar sıkıntısız kullanmıştım fiyatları bir tık pahalı diye değiştirdim başka bir sorun yoktu.
Niye 26 gündür bekliyorsunuz hocam? Bende altyapı olduğu gibi aradılar kuruluma geldiler sizde neden öyle oldu ki?

erman500

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
efe
eğer vdsl altyapınız varsa netspeed öneririrm

TyphoS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Serhat Öner Özkul
Niye 26 gündür bekliyorsunuz hocam? Bende altyapı olduğu gibi aradılar kuruluma geldiler sizde neden öyle oldu ki?
Yoğunluk varmış sıradaymışım öyle diyorlar. Bir mahalledeki talep fazla gelmiş türknete her şey hazır apartmanın girişindeki kutudan daireye kablo çekecekler alt tarafı 26 gün geçti tık yok. O yüzden sıkıntı 😂

sungurhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ünal YAVUZ
bendede sık sık kesilmeler oluyordu modemi güncelledim sorun düzeldi

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
türknetten netspeed geçtim menunum, bu ay 104tl ödedim, davet kodu ile 10tl indirimli oluyor

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Yoğunluk varmış sıradaymışım öyle diyorlar. Bir mahalledeki talep fazla gelmiş türknete her şey hazır apartmanın girişindeki kutudan daireye kablo çekecekler alt tarafı 26 gün geçti tık yok. O yüzden sıkıntı 😂
Bize de aynı olay.Tek fark normal fiber sadece. 7 eylülden beri bekliyoruz kurulum yapmaları için.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
tt ile alakalı o
Bir TT ile alakalı diyorlar bir de Türknet ekipleri gelip modem kurulumu yapıcak diyor bende tam olarak anlamadım olayı.Eğer türktelekom ile alakalı ise bu bölgeye bakan yerde tanıdık var onu arıyıcağım.Aşağı binanın girişine tt kutu koydu gitti.Sadece aşağıdan yukarı daireye kadar kablo çekilcek ve modem bağlancak sorun bu.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bir TT ile alakalı diyorlar bir de Türknet ekipleri gelip modem kurulumu yapıcak diyor bende tam olarak anlamadım olayı.Eğer türktelekom ile alakalı ise bu bölgeye bakan yerde tanıdık var onu arıyıcağım.Aşağı binanın girişine tt kutu koydu gitti.Sadece aşağıdan yukarı daireye kadar kablo çekilcek ve modem bağlancak sorun bu.
türknet kendi müdahele etmiyor tt altyapısına

TyphoS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Serhat Öner Özkul

kırmızışarapp

80+ Silver
26 gündür gelmelerini mi bekliyorsunuz yoksa talep mi oluşturdunuz gigafiber için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla kendi altyapısına da müdahale etmiyor Turknet 😂😂
Ediyor...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben başvuru yaptığım gün aradılar 1 saat sonra.

Top Bottom