Yardım Turknet kendini bozdu!!! Yeni sağlayıcı önerisi???

v3ttt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
Selamlar. 2 3 yıldır Turknet kullanıyorum. Ama 3 aydır kan ağlatıyor. Sık sık kesiliyor ve sürekli şikayet ediyorum. Düzelttik diye geri dönüş alıyorum ama gene kesinti devam ediyor. Haliyle artık sıkıldım. Yeni internet sağlayıcı önerileriniz nelerdir? İstanbul'dayım...

Valla bende 26 gündür gigafiber kurulum bekliyorum. Alternatifi olsa çoktan geçmiştim. VDSL de altyapı kaynaklı bir sıkıntı varsa diğerlerinde de yaşaman muhtemel. Kabloneti deneyebilirsin. Şuan oturduğum evde 1 sene kadar sıkıntısız kullanmıştım fiyatları bir tık pahalı diye değiştirdim başka bir sorun yoktu.

Valla bende 26 gündür gigafiber kurulum bekliyorum. Alternatifi olsa çoktan geçmiştim. VDSL de altyapı kaynaklı bir sıkıntı varsa diğerlerinde de yaşaman muhtemel. Kabloneti deneyebilirsin. Şuan oturduğum evde 1 sene kadar sıkıntısız kullanmıştım fiyatları bir tık pahalı diye değiştirdim başka bir sorun yoktu.
Niye 26 gündür bekliyorsunuz hocam? Bende altyapı olduğu gibi aradılar kuruluma geldiler sizde neden öyle oldu ki?

Niye 26 gündür bekliyorsunuz hocam? Bende altyapı olduğu gibi aradılar kuruluma geldiler sizde neden öyle oldu ki?
Yoğunluk varmış sıradaymışım öyle diyorlar. Bir mahalledeki talep fazla gelmiş türknete her şey hazır apartmanın girişindeki kutudan daireye kablo çekecekler alt tarafı 26 gün geçti tık yok. O yüzden sıkıntı 😂

bendede sık sık kesilmeler oluyordu modemi güncelledim sorun düzeldi

türknetten netspeed geçtim menunum, bu ay 104tl ödedim, davet kodu ile 10tl indirimli oluyor

Yoğunluk varmış sıradaymışım öyle diyorlar. Bir mahalledeki talep fazla gelmiş türknete her şey hazır apartmanın girişindeki kutudan daireye kablo çekecekler alt tarafı 26 gün geçti tık yok. O yüzden sıkıntı 😂
Bize de aynı olay.Tek fark normal fiber sadece. 7 eylülden beri bekliyoruz kurulum yapmaları için.

tt ile alakalı o
Bir TT ile alakalı diyorlar bir de Türknet ekipleri gelip modem kurulumu yapıcak diyor bende tam olarak anlamadım olayı.Eğer türktelekom ile alakalı ise bu bölgeye bakan yerde tanıdık var onu arıyıcağım.Aşağı binanın girişine tt kutu koydu gitti.Sadece aşağıdan yukarı daireye kadar kablo çekilcek ve modem bağlancak sorun bu.

Bir TT ile alakalı diyorlar bir de Türknet ekipleri gelip modem kurulumu yapıcak diyor bende tam olarak anlamadım olayı.Eğer türktelekom ile alakalı ise bu bölgeye bakan yerde tanıdık var onu arıyıcağım.Aşağı binanın girişine tt kutu koydu gitti.Sadece aşağıdan yukarı daireye kadar kablo çekilcek ve modem bağlancak sorun bu.
türknet kendi müdahele etmiyor tt altyapısına

26 gündür gelmelerini mi bekliyorsunuz yoksa talep mi oluşturdunuz gigafiber için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla kendi altyapısına da müdahale etmiyor Turknet 😂😂
Ediyor...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben başvuru yaptığım gün aradılar 1 saat sonra.

Geri