TurkNet mi ? Millenicom mu ?

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
Reaksiyon skoru
43,580
TURKNET.
asd.PNG

MİLLENİCOM.
1603795182358.png

Şuan senin altyapının desteklediği maksimum hız 7mbps hattına tanımlı 6mbps var 5 alman gayet normal upload değerlerin 0.60 çıkıyordur büyük ihtimalle maalesef altyapın çok kötü durumda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle ilk önce TTnetin altyapısını mı kullanıyorsun şuan onu öğren netspeed'e sorarak.
tmm müşteri hizmetlerini arayarak sorabilir değil mi

Netspeed'in kendi bakır veya fiber alt yapısı yok. Türk Telekom WAE olarak ADSL ve VDSL olarak hizmet veriyorlar.

@Oneomous

tmm müşteri hizmetlerini arayarak sorabilir değil mi
Aynen öğrenebilirsin,hatta bilerek altyapım max kaç hız destekliyor diye sorarsın.Ondan sonra etiketlersin beni ona göre yorum yapayım.

Evet bende öyle biliyorum fakat Türknetin altyapısını kiralayamadığına eminseniz eğer yorum yapabilirim.
@TECHNO

tam anlayamadım ne demek istediniz
Şöyle Millenicom,Türknet,Netspeed gibi firmalar TTnetin altyapılarını kiralıyor fakat Türknetin mesela kendi altyapısı var millenicomun yok Netspeedinde yok fakat Netspeed altyapınızda TTnet yoksa Türknet varsa Türknetin hattını kiralayıp kiralamadığını bilmiyorum eğer şuan kullandığınız internet Türknetinse türknete geçmek gereksiz olur.

Şöyle Millenicom,Türknet,Netspeed gibi firmalar TTnetin altyapılarını kiralıyor fakat Türknetin mesela kendi altyapısı var millenicomun yok Netspeedinde yok fakat Netspeed altyapınızda TTnet yoksa Türknet varsa Türknetin hattını kiralayıp kiralamadığını bilmiyorum eğer şuan kullandığınız internet Türknetinse türknete geçmek gereksiz olur.
Sanmıyorum türknet oldugunu hocam.
yinede arayıp sormak lazım çünkü eski evdeyken eskiden bi ara turktelekoö upload hızlarını artırrmıştı bizimde arttmıştı yüksek ihtimalle turktlekom sormak en iyisi

Sanmıyorum türknet oldugunu hocam.
yinede arayıp sormak lazım çünkü eski evdeyken eskiden bi ara turktelekoö upload hızlarını artırrmıştı bizimde arttmıştı yüksek ihtimalle turktlekom sormak en iyisi
Şuan kullandığın altyapı TTnet'e aitse Türknete geçmek mantıklı olacaktır ileride altyapılarını güncelleme ihtimalleri var ve üstüne taahhüt yok olur TTnet gelir altyapınızı Vdsl yapar veya Fiber hat çeker öyle olursa TTnet'e geçersiniz en kötü.Şu durumda internetinizden sabit ve stabil ping almanız yeterli olur size yüksek hızlar şimdilik sizin için hayal gibi.

Geri