firat sobutay
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 49
- Reaksiyon skoru
- 43,580
TURKNET.
MİLLENİCOM.
MİLLENİCOM.
onu ben bilememReis ben ne kadar alırım türk nette ? Şuan ki internet türk telekom 30down 3upload bayada pahalı türknette ne kadar hız alırım testinde altyapının alacağı max hız 75 mbps diyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vdsl desteklemiyorsa mecbur değişiceksin
Türknetin altyapısındasın ve 13mbps mi veriyor ?
Valla bilmiyorum ki sanırım turknet in aktif altyapısındayım yapa mı ne denıyorduTürknetin altyapısındasın ve 13mbps mi veriyor ?
Sadece Türknetin mi altyapısı var TTnetin felan yok mu ? Yoksa millenicom TTnetin altyapısı mı ?
Şuan internet kullanıyor musun kullanıyorsan kaç mbpslik tarifedesin ve altyapın hangi firmanınValla bilmiyorum ki sanırım turknet in aktif altyapısındayım yapa mı ne denıyordu
ttnet in olup olmadıgını bılmıyorum
Netspeed 35 lik pakette 5mbs alıyorumŞuan hangi firmadasın
Woaw vdsl paket tanımlamışlar 13mbpslik altyapıya sanırım.Netspeed 35 lik pakette 5mbs alıyorum
Olay şöyle biz taşınmadan önceki evde 30mbps rahat alıyorduk şimdi yeni evde altyapı 13mbps o yüzden öyle kaldıWoaw vdsl paket tanımlamışlar 13mbpslik altyapıya sanırım.
Dsl bilgilerini atabilme şansın var mıdır ?
He firmanın hatası yok nakilden dolayı tarife öyle kaldı diyorsun üzücü olmuş kötü bir altapıya geçmen fakat dsl bilgilerini at ona göre bakalım.Olay şöyle biz taşınmadan önceki evde 30mbps rahat alıyorduk şimdi yeni evde altyapı 13mbps o yüzden öyle kaldı
Tam olarak nerden bulurum dsl bilgilerini modem arayüzünün neresindenHe firmanın hatası yok nakilden dolayı tarife öyle kaldı diyorsun üzücü olmuş kötü bir altapıya geçmen fakat dsl bilgilerini at ona göre bakalım.
Referans alırsın buradanTam olarak nerden bulurum dsl bilgilerini modem arayüzünün neresinden
Şuan senin altyapının desteklediği maksimum hız 7mbps hattına tanımlı 6mbps var 5 alman gayet normal upload değerlerin 0.60 çıkıyordur büyük ihtimalle maalesef altyapın çok kötü durumda.