Neler Yeni

Türknet mi Millenicom mu

Radeonss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berhan Tatlı
Merhaba arkadaşlar TTNET ile olan sözleşmem ay sonunda bitiyor farklı bir internet sağlayıcısına geçiş yapmak istiyorum. Altyapım 71Mbps'a kadar destekliyor. TurkNet mi daha iyi bir firma yoksa Millenicom mu?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Millenicom'a geç.
"TurkNet şöyle iyi, böyle iyi, al bu kodu 1 ay bedava kullanırız" falan diyenler olacaktır, hiç dinleme onları.

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753
Ben kullanıyorum kesinti yaşamıyorum hız problemi yaşamıyorum ve bunun için mh ile işim olmuyor haliyle mh hakkında bir şey diyemem ilk bağlattığımda modem gelmedi aradım hemen cevaplamışlardı. Alt yapın iyi olduğu sürece sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum 35lik pakette 5 ping 33 5.5 hız alıyorum alt yapı max 75 destekliyor VDSL2 ama yükseltmedim. Tavsiye ederim sözleşmesi yok zaten dene iyi olmazsa iptal edersin. Kod verebilirim bu arada hem sen hem ben 1 ay ücretsiz kullanabiliriz.

Radeonss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berhan Tatlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Demin bir şey okudum
Ben kullanıyorum kesinti yaşamıyorum hız problemi yaşamıyorum ve bunun için mh ile işim olmuyor haliyle mh hakkında bir şey diyemem ilk bağlattığımda modem gelmedi aradım hemen cevaplamışlardı. Alt yapın iyi olduğu sürece sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum 35lik pakette 5 ping 33 5.5 hız alıyorum alt yapı max 75 destekliyor VDSL2 ama yükseltmedim. Tavsiye ederim sözleşmesi yok zaten dene iyi olmazsa iptal edersin. Kod verebilirim bu arada hem sen hem ben 1 ay ücretsiz kullanabiliriz.
hangisi için dedin ?

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753
Turknet dostum eklemeyi unutmuşum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Şimdi wayt revins abim beni linçlicek ama 3-4 aydır turknetliyim 1 fatura ödedim sadece. Paketim 100 mbit altyapım 54 hızım 62 mbit. Ufak tefek sorunlar yaşadım lakin modem kaynaklıymış.

Zırto

80+ Bronze
türknet alt yapım olsa türknete geçerim

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Şimdi wayt revins abim beni linçlicek ama 3-4 aydır turknetliyim 1 fatura ödedim sadece. Paketim 100 mbit altyapım 54 hızım 62 mbit. Ufak tefek sorunlar yaşadım lakin modem kaynaklıymış.
Saatlerdir internetin olmadığını, bağlantının 50'den fazla kez kesildiğini gösteren ekran görüntülerine "İnternetinizde 24 saattir hiç kesinti yok ve sorunsuz kullanabiliyorsunuz" mesajı yollayan firma.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Saatlerdir internetin olmadığını, bağlantının 50'den fazla kez kesildiğini gösteren ekran görüntülerine "İnternetinizde 24 saattir hiç kesinti yok ve sorunsuz kullanabiliyorsunuz" mesajı yollayan firma.
Abi bu kadar sorunu bir tek sen yaşıyorsun galiba. Ben de Görkem'den kod alıp Türknet'e geçtim ve aylardır sıkıntı yok. Tabii Gigafiber kullanıyorum ama TT altyapısı olan evde de kullandığımda hiç bir sıkıntı yaşamadım. 1 kere internetim kesildi, onda da 4-5 saat sonra çözdüler hemen. Konumun kaynaklı sorun yaşıyor olabilir misin acaba?

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Abi bu kadar sorunu bir tek sen yaşıyorsun galiba. Ben de Görkem'den kod alıp Türknet'e geçtim ve aylardır sıkıntı yok. Tabii Gigafiber kullanıyorum ama TT altyapısı olan evde de kullandığımda hiç bir sıkıntı yaşamadım. 1 kere internetim kesildi, onda da 4-5 saat sonra çözdüler hemen. Konumun kaynaklı sorun yaşıyor olabilir misin acaba?
Ethernet kartın destekliyorsa gbps test atar mısın? :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,536
Üyeler
161,079
Son üye
haidar_55
Top Bottom