Millenicom' da ping daha fazla. Arkadaşım valorantta 33 ping alırken ben 9 ping alıyorum. TT iken 27 Turknet iken 9 ping.Türkler'in ping sorunu, ve işlemlerin çok yavaş olarak halledilmesi Türknet'i büyük bir eksiye düşürüyor. İnan bana şu an Millenicom daha iyi.
Valla ben TT'de 50 alırken Millenicom'da 20-30 civarı ama benim kablolara kötü, bina içi kutu eski, modem biraz sıkıntılı her sıkıntı var.Millenicom' da ping daha fazla. Arkadaşım valorantta 33 ping alırken ben 9 ping alıyorum. TT iken 27 Turknet iken 9 ping.
Bizim bina 16 yıllıkValla ben TT'de 50 alırken Millenicom'da 20-30 civarı ama benim kablolara kötü, bina içi kutu eski, modem biraz sıkıntılı her sıkıntı var.
Ağlamak serbest mi?
Bizimki de eski ama arızalı. Kısaca isterse sıkıntısız olsun Türknet işlemleri geç hallediyor, adam akıllı müşteri hizmetleri yok sıkıntılarka dolu. O yüzden gigafiber ya da Yapa olmadığı sürece önermiyoruz.Bizim bina 16 yıllık
Abi bu kadar sorunu bir tek sen yaşıyorsun galiba.
Bende bir de Görkem'de hiç sıkıntı yok nedense.Son 12 saatte açılmış şikayet kayıtlarından örnekler.
ŞikayetVar sitesinden haberi olmayan ve burada kayıt açmayan kullanıcıları da düşününce, bayağı fazla olduğu tahmin edilebiliyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Daha fazlası için; --- TurkNet Şikayetleri
Bende de yok sıkıntı.Bende bir de Görkem'de hiç sıkıntı yok nedense.