EMGRANDO
80+ Bronze
ben istanbul/çamlıcadayım 85 destekliyorİstanbul/Maltepe
ben istanbul/çamlıcadayım 85 destekliyorİstanbul/Maltepe
gigafiber telekomdan bağımsız olduğu için telekom kaynaklı oluşabilecek kesinti vb. olmuyor.Evet uygun ama müşteri temsilcilerinin berbat olduğunu değiştirmiyor
Zaten Türkiyede kullanan kişi saysıda çok olmaz ama türknet bazen internet vermiyor vermiyor dediğim Türkiye çapında kesinti oluyor gigafiber bundan etkilenmiyor mu ?gigafiber telekomdan bağımsız olduğu için telekom kaynaklı oluşabilecek kesinti vb. olmuyor.
ayrıca e devlet'ten halledebilirsin iptal işini.
etkilenmiyor.Zaten Türkiyede kullanan kişi saysıda çok olmaz ama türknet bazen internet vermiyor vermiyor dediğim Türkiye çapında kesinti oluyor gigafiber bundan etkilenmiyor mu ?
Türknet muhteşem hızı he?? 75mbps internetim olması gerekiyor. normalde 65 alıyorum eyvallah sorun yok. ama her hafta şu yaptıkları rezilliğe bakın.. 2 mbps bile alamıyorum bir de 95 lira para veriyorum haram zıkkım olsun. İnternet hızım yavaş diye müşteri hizmetlerini arıyorum. Müşteri hizmetleri diye bir şey yok. Müşteri hizmetlerine Bağlanana bilene helal olsun.Başlıkta belirttiğim gibi artık bende TürkNet Gigafiber kullanıcısıyım. Her yerde TürkNet önermeye devam edeceğim.
gigafiber in özel müşteri hizmeti var telekom altyapısında napsın türknet elleyemezTürknet muhteşem hızı he?? 75mbps internetim olması gerekiyor. normalde 65 alıyorum eyvallah sorun yok. ama her hafta şu yaptıkları rezilliğe bakın.. 2 mbps bile alamıyorum bir de 95 lira para veriyorum haram zıkkım olsun. İnternet hızım yavaş diye müşteri hizmetlerini arıyorum. Müşteri hizmetleri diye bir şey yok. Müşteri hizmetlerine Bağlanana bilene helal olsun.Alıntıyı görüntüle
O ne?Başlıkta belirttiğim gibi artık bende TürkNet Gigafiber kullanıcısıyım. Her yerde TürkNet önermeye devam edeceğim.
Tüh bizim altyapı çök kötü :/