Türknet nasıldır görüşleriniz neler

Mehmet Anıl

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,182
beyler 107tl 20mbps vodafonea ödüyorum 2.yılım iptal edip türknete geçmeyi düşünüyoryum ama kaç mbps alırım hız sorunu yaşarmıyım bilmiyorum memnun olan olmayn herkes nedenini yazarsa iyi olur altyapı 75mbps gösteriyor ben 50mbpslik paketi almayı düşünüyorum 85tl galiba

kullananlar müşteri hizmetine işin düşene kadar iyi diyorlar. müşteri hizmetleri yok
millenicom a bakabilirsin.

kullananlar müşteri hizmetine işin düşene kadar iyi diyorlar. müşteri hizmetleri yok
millenicom a bakabilirsin.
Türknet kullanıyorum destek kaydı oluşturdum önce yazdılar sorun çözüldümü diye çözülmediyi işaretledim 3 saat sonra aradılar internette problem yok memnunum
beyler 107tl 20mbps vodafonea ödüyorum 2.yılım iptal edip türknete geçmeyi düşünüyoryum ama kaç mbps alırım hız sorunu yaşarmıyım bilmiyorum memnun olan olmayn herkes nedenini yazarsa iyi olur altyapı 75mbps gösteriyor ben 50mbpslik paketi almayı düşünüyorum 85tl galiba

Bu yanlış bir yaklaşım :(
Bu 3 firma da gayet büyük ve Türknet'den bana göre daha başarılar. Türknet müşteri hizmetleri konusunda sıkıntılı , anlık kopmalar olabiliyor.
Türknet'i altyapın sağlamsa öneriyorum.
@alpolojix gelsin daha iyi açıklar.

Türknet kullanıyorum destek kaydı oluşturdum önce yazdılar sorun çözüldümü diye çözülmediyi işaretledim 3 saat sonra aradılar internette problem yok memnunum
kaç mb kaç tol onlarıda yazarmınısın birde altyapı sorguladığında kaç diyor

kaç mb kaç tol onlarıda yazarmınısın birde altyapı sorguladığında kaç diyor
Senin altyapın kaç MBPS destekliyor. Baktın mı ?
Türknet'den bakma :)
Millenicom'dan bak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Senin altyapın kaç MBPS destekliyor. Baktın mı ?
Türknet'den bakma :)
Millenicom'dan bak.

Ekran Alıntısı.PNG

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

geçerken fazla sıkıntı yaşadım fakat şuan memnunum

Baya iyi müşteri hizmetleri berbat ama verdikleri hız sayesinde unutuyorsun online işlemleri iyi ama

Bende eskiden türktelekom kullaniyordum 8 Mgbs destekliyordu sonra geçtik türknete ev telefonu ile 2 haftada zor baglandi 2 hafta sabredebilicenmi bilmem ama biraz geç baglaniyor hiz iyi 30 cok rahat goruyorum anlik kopmalar oluyor modemin eski yenisi alman sart bir 420 verdik modeme vdsl sorunun olursa cevap verirsen dönerim tekrar Geçmeyi düşünüyorsan sana bir kod vericem hem 1 ay sen hem bır ay ben internet ucreti ödemicez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,121
Üyeler
192,183
Son üye
erhanguney
Geri