Neler Yeni

Turknet Nasıldır

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren Bayındır
Turknete geçmeyi düşünüyoruz aranızda kullanan var mı memnun musunuz evde bulunan altyapı 16 mgbps hız konusunda pek bir ümidim yok ama hizmet konusunda iyiler midir

uydu3

80+ Silver
Alma netspeed al

Switch

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Semih Ürün
TWO YEARS LATER :d

Merve

80+ Bronze
Turknete geçmeyi düşünüyoruz aranızda kullanan var mı memnun musunuz evde bulunan altyapı 16 mgbps hız konusunda pek bir ümidim yok ama hizmet konusunda iyiler midir
geçmeyin allah aşkına ya ben 2 aydır kullanıyorum yemin ederim hergün sıknıtı çekiyorum durmadan internet kesilip duruyor yavaşlıyor aranızda bana türknet hariç en hızlı interneti önericek varmı ben bayramdan sonra değiştiricem i,nternet

YHamza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Hamza
geçmeyin allah aşkına ya ben 2 aydır kullanıyorum yemin ederim hergün sıknıtı çekiyorum durmadan internet kesilip duruyor yavaşlıyor aranızda bana türknet hariç en hızlı interneti önericek varmı ben bayramdan sonra değiştiricem i,nternet
Ben TTNet kullanıyor yıllardır nerdeyse hiç sıkıntı yaşamadım , hattaha hiç diyebilirim , çoğu yerde TTNet çok kötü falan diyorlar ama alakası yok bence gayet güzel kesme vs hiç olmadı

Merve

80+ Bronze
Ben TTNet kullanıyor yıllardır nerdeyse hiç sıkıntı yaşamadım , hattaha hiç diyebilirim , çoğu yerde TTNet çok kötü falan diyorlar ama alakası yok bence gayet güzel kesme vs hiç olmadı
Altyapın iyidir yoksa ttnet kötü

YHamza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Hamza

RmzDayi

80+ Silver
Millenicom kullanıyorum tavsiye ederim.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aslında firma seçmek bölgenize,altyapınıza bağlı bir durum.Öğrenci evimde Turknet kullanıyordum,çok memnundum ama bulunduğum şehirde kendi evimde Netspeed kullanıyorum.Turknet aksine burada o kadar iyi değil çünkü altyapım yeterli değil.Altyapınıza göre araştırma yapmak en iyisi.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
düşük hızlarda tavsiye etmem

uydu3

80+ Silver
Arkadaşlar alabiliyosanız turk telekom alt yapılı internet almaıyn turkcell altyapılı olsun millenicom ve netspeed te hem türk telekom altyapılı hemde turkcell alt yapılı internetler var fakat turkcell alt yapılı alsanız bile altyapınız yoksa hiç bir işe yaramaz sorgulatın mutlaka

Top Bottom