Neler Yeni

Yardım Türknet > Netspeed Geçmeye Değer Mi ?

Bu Paketi Mi Seçtiniz Hocam .

1705695580670-png.628844

Mesaj otomatik birleştirildi:

Amaç Aynı Performansı Düşük Bütçede Almak Zaten Hocam .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adamlar Yılsonuna Kadar Zamlı Tarife Uygulamayacağız Demişti Bir Ara Hatırlarmısın Bilemem Ama Birkaç Ay Sonra Zam Gelmişti Faturalara :)
evet hocam bu paket

Gif Man

80+ Gold

Gif Man

80+ Gold

ananas_suyu

80+ Bronze
Fiyata aldanıp değiştirmeyin internetiniz. Her sene olduğu gibi turknet ilk zam yapan firma olur. 1-2 ay sonra diğer firmalar ile aynı fiyata olur. Her sene forumda açılan turknet zamlandı artık yeter değiştiriyorum konuları çok boş bunlara aldanıp değiştirmeyin. 1-2 ay sonra turknetin ücreti fazla gelmicek. En ucuz olmicak ama fiyat performans olmaya devam edicek benden size tavsiyem bir süre bekleyin.

Capt.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Furkan
Fiyata aldanıp değiştirmeyin internetiniz. Her sene olduğu gibi turknet ilk zam yapan firma olur. 1-2 ay sonra diğer firmalar ile aynı fiyata olur. Her sene forumda açılan turknet zamlandı artık yeter değiştiriyorum konuları çok boş bunlara aldanıp değiştirmeyin. 1-2 ay sonra turknetin ücreti fazla gelmicek. En ucuz olmicak ama fiyat performans olmaya devam edicek benden size tavsiyem bir süre bekleyin.
6 ay sabit fiyatlı tarifelere geçiyor çoğu kişi

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Sefa Ozan Kalaycı
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Türknet gibi olurmu tartışılır ama fiyat olarak net geçilir
Ben 6 ay netspeed kullandık her ay düzenli olarak altyapı çalışması adı altında 2 3 defa internet kesintisi yapıyorlar bazen 7 8 hatta 1 kere 13 saat internetsiz kaldık evde valorant oynarken sürekli paket kayıpları yaşıyordum müşteri hizmetleri düzeltse de yine tekrar ediyordu bu kesintilerin sebebini sordum altyapı kaynaklı dediler Türk Telekom altyapısı çalışma yapılıyor vesaire aboneliği iptal edip turknet e geçtim ve şuan cillop gibi aynı altyapıda ama 4 aydır hiçbir kesinti paket kaybı yavaşlama olmada kullanıyorum müşeti hizmetleri de çok hızlı sadece 1 kere aramam gerekti internet çok stabil ve güzel çalışıyor ben olsam 100 TL için kaliteden ödün vermem 100 TL nin artık bir değeri yok maalesef ki her halükarda o parayı fatura ödemek için kullanmazsanız da harcayacaksınız cebinize kalmayacak yani kalsa da bir şey farkettirmeyecektir ben olsam 100 TL fazla verir kaliteli internet kullanırım turknetten devam

Top Bottom