Yvşlagaçtanealıyon
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7,077
- İsim
- .
Bende türknet kullanıyorum reis 5-6 senedir gerçekten kaliteli sorun yaşadığında muhattap var pingim 30 un üstüne çıkmıyorBen 6 ay netspeed kullandık her ay düzenli olarak altyapı çalışması adı altında 2 3 defa internet kesintisi yapıyorlar bazen 7 8 hatta 1 kere 13 saat internetsiz kaldık evde valorant oynarken sürekli paket kayıpları yaşıyordum müşteri hizmetleri düzeltse de yine tekrar ediyordu bu kesintilerin sebebini sordum altyapı kaynaklı dediler Türk Telekom altyapısı çalışma yapılıyor vesaire aboneliği iptal edip turknet e geçtim ve şuan cillop gibi aynı altyapıda ama 4 aydır hiçbir kesinti paket kaybı yavaşlama olmada kullanıyorum müşeti hizmetleri de çok hızlı sadece 1 kere aramam gerekti internet çok stabil ve güzel çalışıyor ben olsam 100 TL için kaliteden ödün vermem 100 TL nin artık bir değeri yok maalesef ki her halükarda o parayı fatura ödemek için kullanmazsanız da harcayacaksınız cebinize kalmayacak yani kalsa da bir şey farkettirmeyecektir ben olsam 100 TL fazla verir kaliteli internet kullanırım turknetten devam
Vaad edilen hızı da alıyorum