TurkNet-Netspeed Hangisi Daha İyidir?

furkan_qp

80+
Reaksiyon skoru
35
Şu an Superonline kullanmaktayım. 3 haftadır kopma ve hız sorunları nedeniyle başka bir operatöre geçmeyi düşünüyorum. TurkNet ve Netspeed'e geçmeyi düşündüm; ama iki operatör hakkında pek bilgim yok. Kullanan varsa hız ve kopma problemleri yaşıyor musunuz?

Şu an Superonline kullanmaktayım. 3 haftadır kopma ve hız sorunları nedeniyle başka bir operatöre geçmeyi düşünüyorum. TurkNet ve Netspeed'e geçmeyi düşündüm; ama iki operatör hakkında pek bilgim yok. Kullanan varsa hız ve kopma problemleri yaşıyor musunuz?
Turknet öneririm bir sorun yok.

Turknet kullanıcı biri olarak pek sıkıntı yaşamadım bir sorun olduğunda gerekli yerlere mobil uygulama vb yerlerden ulaşıp çözdüm giga vb imkanlar da gelirse aynı fiyattan sayılıyordu fiyat sana uyarsa ve fiber de destekliyorsa düşünebilirsin fibere geçenlere modem de hediye geliyor.

Turknet öneririm bir sorun yok.
Bu arada birde netspeedde çok sorun yaşadım hocam bı ara kapasite sorunu oldu sadece ben değil diğer netspeed kullanan kişilerdede aynı sorun vardı hız düşüklüğü hız dalganmaları online oyunlarda sunucu hatası alıyordum bu olduğu zaman ayrıca müşteri hizmetleri 1 saat telefonu açmıyordu o yüzden turknet öneririm bu arada türk Telekom altyapısı kullanan çoğu iss 1 temmuzda zam yapacak haberin olsun.

İkisi iyi ama Netspeed daha iyi hocam aynı zamanda sabit fiyat garantisi var ve fiyatı daha uygun.

Netbone veya 10line var hem ucuz hem de tahaddütsüz.

Türknet kopma yaşıyorum son 3 gündür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,620
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri