Neler Yeni

TurkNet-Netspeed Hangisi Daha İyidir?

furkan_qp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
furkan
Şu an Superonline kullanmaktayım. 3 haftadır kopma ve hız sorunları nedeniyle başka bir operatöre geçmeyi düşünüyorum. TurkNet ve Netspeed'e geçmeyi düşündüm; ama iki operatör hakkında pek bilgim yok. Kullanan varsa hız ve kopma problemleri yaşıyor musunuz?

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
Eren
Şu an Superonline kullanmaktayım. 3 haftadır kopma ve hız sorunları nedeniyle başka bir operatöre geçmeyi düşünüyorum. TurkNet ve Netspeed'e geçmeyi düşündüm; ama iki operatör hakkında pek bilgim yok. Kullanan varsa hız ve kopma problemleri yaşıyor musunuz?
Turknet öneririm bir sorun yok.

byfaresiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
faresiz
Turknet kullanıcı biri olarak pek sıkıntı yaşamadım bir sorun olduğunda gerekli yerlere mobil uygulama vb yerlerden ulaşıp çözdüm giga vb imkanlar da gelirse aynı fiyattan sayılıyordu fiyat sana uyarsa ve fiber de destekliyorsa düşünebilirsin fibere geçenlere modem de hediye geliyor.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
Eren
Turknet öneririm bir sorun yok.
Bu arada birde netspeedde çok sorun yaşadım hocam bı ara kapasite sorunu oldu sadece ben değil diğer netspeed kullanan kişilerdede aynı sorun vardı hız düşüklüğü hız dalganmaları online oyunlarda sunucu hatası alıyordum bu olduğu zaman ayrıca müşteri hizmetleri 1 saat telefonu açmıyordu o yüzden turknet öneririm bu arada türk Telekom altyapısı kullanan çoğu iss 1 temmuzda zam yapacak haberin olsun.

bilginet

80+
İkisi iyi ama Netspeed daha iyi hocam aynı zamanda sabit fiyat garantisi var ve fiyatı daha uygun.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,298
İsim
.
Türknet kopma yaşıyorum son 3 gündür

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,298
İsim
.
bunun turknet kaynaklı olduğunu nerden biliyorsun hocam altyapı türk telekomun genelde kopma olayları altyapı kaynaklı oluyor.
Türknet kaynaklı olduğunu söylemedim ki
3 gündür internet gidip gidip geliyor 3 gün öncesine kadar çok iyiydi

Top Bottom