Neler Yeni

Türknet Online İşlemler Sorunumu Ne Kadar Süre İçinde Çözdü?

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Hızlı değiller gereken sürede cevaplamıyorlar genelde saat 15 16 gibi yazdığın şeyleri o gün içerisinde yardımcı olmuyorlar bir sonraki gün geliyor cevap ama oooo aradan 1 gün geçmiş sn basit örnegi bugün saat 15:25'de internetim kesildi turknete yazdım destek kaydından cevap yok yarın verecekler muhtemelen ve evde internet yok şuan.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
ve dediğim alt yapı kötü ise nerdeyse tüm internetler kötüdür iyi ise nerdeyse tüm internetler iyidir
Haha. Dostum bak karşı komşum Vodafone kullanıyor. Daire numaraları gereği portlar yan yana ve kablo tesisatı da tıpa tıp aynı. 110Mbps destekli hat var ama Vodafone onlara 50Mbps paketten 48Mbps tanımlamış ve Speedtest üzerinde 45Mbps anca görüyorlar.
Ve ben LoLde 17ms ile oynarken karşı komşunun test sonucu min 21ms çıktı. Ve bu 4ms sadece ara sunucularla bağlantılı başka bir şey değil.
Hele altyapı iyiyse her iss iyidir lafı çok saçma. O zaman dandik bi tane internet alsaydım da istanbula 38ms ile bağlansaydım :D

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Haklısınız Ama Ben Destek Talebini Biraz Geç Açtım Belki Çalışma Saatleri İçinde Açsaydım Sorunum Çözülebilirdi Ve Ben Anlık Olarak Online İşlemleride Takip Etmedim Burda Türknet övmüyorum türknet bana sorunlarda yaşattı belki bunlar hakkında'da konular açabilirim ama bu sorunum hızlı çözüldümü çözüldü türknet pişmanlıktır demişsiniz bu konuda bir yönden haklısınız evet kötü yanları var ama iyi yanlarıda var

Burada talebini ne zaman açtığının bir önemi yok. Gece 2'de de destek alabiliyorum rahatlıkla ben.

Online işlemlik bir şeyden bahsetmemiştim. Bahsettiğim konu hız düşmesi, IP yenileme vs vs.

Burada TürkNet'i farkında değilsin ama çok övüyorsun. İnsan ekmek yediği kapıya laf ettirmez. Biz de aynı şekildeyiz fakat bahsettiğin tek iyi yanı ucuz olması... sadece UCUZ.... Tabii aradığınız numarada karınıza çıkan duvar ve bahsettiğiniz 2 gün internetsiz kalma durumlarını da düşünürsek gayet iyi bir fiyat..

Forumunu kullandığımız Sn. Kurucu Abdullah kardeşimiz de türkNet hakkında bir video yayınlamıştı zamanında. Girin izleyin. fanboyluk yapmayın.

Taahhütünüz de yoksa çıkın şu firmadan. Nefret etmiyorum ama insanların, çocukların akıllarına giren bir sürü insandan ötürü birçok kişinin mutsuz olmasına içim el vermiyor.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Hızlı değiller gereken sürede cevaplamıyorlar genelde saat 15 16 gibi yazdığın şeyleri o gün içerisinde yardımcı olmuyorlar bir sonraki gün geliyor cevap ama oooo aradan 1 gün geçmiş sn basit örnegi bugün saat 15:25'de internetim kesildi turknete yazdım destek kaydından cevap yok yarın verecekler muhtemelen ve evde internet yok şuan.
Hmm belkide bana böyle gelmişdir bunu belirttim zaten ben çalışma saatleri içinde yazmadım akşam yazdım onlarda sabah çalışma saatleri içinde bana cevap verdiler

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Bu arada gece 2'de alınan hizmet tabii 10 dk falan olmuyor. yarım saat 1 saati bulabiliyor. Bilgisini geçeyim.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Hmm belkide bana böyle gelmişdir bunu belirttim zaten ben çalışma saatleri içinde yazmadım akşam yazdım onlarda sabah çalışma saatleri içinde bana cevap verdiler
Yine de yeterli değil hocam sen o saatten sabaha kadar internetsiz kaldın bak ben bugün internetsiz kaldım mobil veri olmasa nanay

Arıyorsun yardımcı olacak biri yok telesekreter bilmem ne bilmem ne deyip oto kapatıyor
Ama sen biliyorsun beni bu operatöre geçirirken laf yapmayı direk telefonu açmayı.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
7/24 kesintisiz hizmet vaadi veren bir yerin çalışma saati olmaz. Özellikle de destek ekibinin.

TürkNet saçmalıktır. Nokta-Net

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Burada talebini ne zaman açtığının bir önemi yok. Gece 2'de de destek alabiliyorum rahatlıkla ben.

Online işlemlik bir şeyden bahsetmemiştim. Bahsettiğim konu hız düşmesi, IP yenileme vs vs.

Burada TürkNet'i farkında değilsin ama çok övüyorsun. İnsan ekmek yediği kapıya laf ettirmez. Biz de aynı şekildeyiz fakat bahsettiğin tek iyi yanı ucuz olması... sadece UCUZ.... Tabii aradığınız numarada karınıza çıkan duvar ve bahsettiğiniz 2 gün internetsiz kalma durumlarını da düşünürsek gayet iyi bir fiyat..

Forumunu kullandığımız Sn. Kurucu Abdullah kardeşimiz de türkNet hakkında bir video yayınlamıştı zamanında. Girin izleyin. fanboyluk yapmayın.

Taahhütünüz de yoksa çıkın şu firmadan. Nefret etmiyorum ama insanların, çocukların akıllarına giren bir sürü insandan ötürü birçok kişinin mutsuz olmasına içim el vermiyor.
Ben Türknet fanboyu değilim ama siz sanırım anlamıyorsunuz gece 2'de online işlemler açıkmı? çalışma saatleri içinde görevliler cevap veriyor türkneti burda savunmuyorum sadece yanlışı savunuyorum türknetden yaşadığım sorunlarıda buraya yazabilirim isterseniz türknet aman aman sorunsuz bir internet değil sorunları varmı var sorun yaşadımmı yaşadım o videoyu'da izledim 2 gün internetsiz kalmadım çıkıp çıkmamada siz karışamassınız ister çıkarım ister çıkmam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haha. Dostum bak karşı komşum Vodafone kullanıyor. Daire numaraları gereği portlar yan yana ve kablo tesisatı da tıpa tıp aynı. 110Mbps destekli hat var ama Vodafone onlara 50Mbps paketten 48Mbps tanımlamış ve Speedtest üzerinde 45Mbps anca görüyorlar.
Ve ben LoLde 17ms ile oynarken karşı komşunun test sonucu min 21ms çıktı. Ve bu 4ms sadece ara sunucularla bağlantılı başka bir şey değil.
Hele altyapı iyiyse her iss iyidir lafı çok saçma. O zaman dandik bi tane internet alsaydım da istanbula 38ms ile bağlansaydım :D
Alt Yapın İyi İse İnternet Şirketlerinin Yüzde 99'u İyidir

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Statik IP Almadan Statik IP Almaya çalışıyorum. Tt beni bu konuda zorluyor. @FightForHonor statik ip istediğinde beleşe tt ipsi vermişlerdi iss kısmında telekom yazıyordu mjsjsndkddjdj hala öyle mi bilmiyorum.
TurkNet'i tebrik ettiğim iki konu var.
1- Karne sistemi: Her saat güncellenen ve illerin belli sunuculara olan pinglerini, gelecek çalışmaları, genel arızaları gösteren bir sistem.
2-YAPA Sistemini bireysel kullanıcılara sunan tek İSS olması.
Taahhütünüz de yoksa çıkın şu firmadan. Nefret etmiyorum ama insanların, çocukların akıllarına giren bir sürü insandan ötürü
Hangi firmadan bahsediyorsunuz?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Statik IP Almadan Statik IP Almaya çalışıyorum. Tt beni bu konuda zorluyor. @FightForHonor statik ip istediğinde beleşe tt ipsi vermişlerdi iss kısmında telekom yazıyordu mjsjsndkddjdj hala öyle mi bilmiyorum.

TurkNet'i tebrik ettiğim iki konu var.
1- Karne sistemi: Her saat güncellenen ve illerin belli sunuculara olan pinglerini, gelecek çalışmaları, genel arızaları gösteren bir sistem.
2-YAPA Sistemini bireysel kullanıcılara sunan tek İSS olması.

Muhtemelen TT'den bahsediyor.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Ben Türknet fanboyu değilim ama siz sanırım anlamıyorsunuz gece 2'de online işlemler açıkmı? çalışma saatleri içinde görevliler cevap veriyor türkneti burda savunmuyorum sadece yanlışı savunuyorum türknetden yaşadığım sorunlarıda buraya yazabilirim isterseniz türknet aman aman sorunsuz bir internet değil sorunları varmı var sorun yaşadımmı yaşadım o videoyu'da izledim 2 gün internetsiz kalmadım
Konuyu açarken bahsettiğiniz yazılara referans gösterebilirim. Ya burada atıp tutuyorsun güzel kardeşim ya da olay öyle hiç bahsettiğin gibi değil.
Bir Sabah İdi Elektirikler Kesildi Ve Geldiğinde İnternet Yoktu

Türknet sorunumu hızlıca çözdü 1 2 günde falan çözdü
Yeterlidir umarım....

TurkNet. Ucuz dedim hocam. Soyguncular demedim.

Muhtemelen TT'den bahsediyor.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Konuyu açarken bahsettiğiniz yazılara referans gösterebilirim. Ya burada atıp tutuyorsun güzel kardeşim ya da olay öyle hiç bahsettiğin gibi değil.

Yeterlidir umarım....
Okuduğunuzu Anlamıyorsunuz Sanırım Orada Benim Şansıma Böyle Gelmiş Olabilir Dedim Ve 1 2 Gün Yazmamın Sebebi Türknet Firması Sorunu Kısa Bir Sürede Çözdü Ama Ben Kısa Bir Sürede Çözemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,544
Üyeler
163,677
Son üye
RaeXetaN
Top Bottom