Neler Yeni

TürkNet oyunlarda anlık ping sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Utku
Yaklaşık 1 senedir TurkNet kullanıyorum ve memnunum. Fakat şöyle bir sorun var. Oyunlarda bir anda pingim 400-500 oluyor, 4-5 saniye sonra bir daha 14e düşüyor yani normalleşiyor. Bu sorunu LoL, CS:GO gibi oyunlarda yaşıyorum, zaten bir tek bu iki oyunu oynuyorum.(formatta attım fakat değişen bir şey olmadı.) LoL destek ekibi ile iletişime geçtiğimde bana birkaç test yaptıktan sonra paket kaybımın olduğunu, TurkNet ile iletişime geçmemi söylediler. Bende TurkNet ile iletişime geçtim, aradan 1.5-2 hafta sonra evime teknik ekip geldi, farklı bir modem getirdiler. Sorun yine düzelmedi, en son olarak sorunun altyapıdan evime gelen kabloda olduğunu söylediler. O kabloyu da değiştirdim fakat nafile. Nasıl bir yol izlemem gerekli, yardımcı olursanız sevinirim. Ağız tadıyla oyun oynayamıyorum.

Türknet tarafından verilen modem :
https://turk.net/modem/zyxel-vmg3625-t50b

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Yaklaşık 1 senedir TurkNet kullanıyorum ve memnunum. Fakat şöyle bir sorun var. Oyunlarda bir anda pingim 400-500 oluyor, 4-5 saniye sonra bir daha 14e düşüyor yani normalleşiyor. Bu sorunu LoL, CS:GO gibi oyunlarda yaşıyorum, zaten bir tek bu iki oyunu oynuyorum.(formatta attım fakat değişen bir şey olmadı.) LoL destek ekibi ile iletişime geçtiğimde bana birkaç test yaptıktan sonra paket kaybımın olduğunu, TurkNet ile iletişime geçmemi söylediler. Bende TurkNet ile iletişime geçtim, aradan 1.5-2 hafta sonra evime teknik ekip geldi, farklı bir modem getirdiler. Sorun yine düzelmedi, en son olarak sorunun altyapıdan evime gelen kabloda olduğunu söylediler. O kabloyu da değiştirdim fakat nafile. Nasıl bir yol izlemem gerekli, yardımcı olursanız sevinirim. Ağız tadıyla oyun oynayamıyorum.

Türknet tarafından verilen modem :
https://turk.net/modem/zyxel-vmg3625-t50b
cs go da esc ye silah felan alırken mi oluyor köydeki internetimde benimde öyle oluyordu tahminimce oyun server leri ile optimize olmaması

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,877
İsim
.
Bina içi tesisattan ötürü dedi bana türk telekom

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,877
İsim
.
Sorunun neden olduğunu anlayamadım
Prizin içerisinden gelen ve modeme bağladığınız DSL kablosu yıllar içerisinde veya ilk bağlama sırasında zarar görür ise veya kalitesiz kablo kullanılırsa bu sorun oluşuyor. Bina içinden geçen ve ankastreden evinize gelen kablonun değişmesi lazım bu durumda

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Bağlantı Türünüz Nedir? ADSL/VDSL
Kablolu/Kablosuz.

Büyük ihtimall hattınızdaki değerler anlık olarak değişiyor ve bu da pingi olumsuz etkiliyor ama bilmeden kesin konuşmamak lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Utku
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@stereohearts Modem farklı bir prizde denendi, farklı bir modemle de denendi. Evimden altyapıma olan kablo tamamen değişti. Sorun devam etmekte.
@alpolojix VDSL/Kablosuz

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Prizin içerisinden gelen ve modeme bağladığınız DSL kablosu yıllar içerisinde veya ilk bağlama sırasında zarar görür ise veya kalitesiz kablo kullanılırsa bu sorun oluşuyor. Bina içinden geçen ve ankastreden evinize gelen kablonun değişmesi lazım bu durumda
aynen fakat bunu türknet yapmıyor bende sorun oldu adamlara yalvardım gelmediler onu kendisi yapması lazım veya elektrikçiye yaptırması gerek

Top Bottom