Altyapı sondur belkiBen şuan 75'lik paketi kullanıyorum ve 100'lük pakete geçmek istiyorum ama online işlemlerden paket değişikliğine geldiğim zaman sadece 35'lik paket çıkıyor nedenini bilen var mı?
83 destekliyor bu sabahta konusunu açmıştım ama bu soruma cevap verilmedi. desteklemese bile olması gerekiyor. Çünkü 100 alırsam altyapım neyse onu alırım altyapı 100 alana kadarAltyapı sondur belki
Müşteri hizmetlerini ara öyle yap83 destekliyor bu sabahta konusunu açmıştım ama bu soruma cevap verilmedi. desteklemese bile olması gerekiyor. Çünkü 100 alırsam altypaım neyse onu alırım altyapı 100 alana kadar
Onu arayıp konuşman lazım benim arkadaş aradı konuştu öğle değiştirdiler internetin paketini yeni modem bağlayıp duzelttiler
şuan 75 alıyorum sizce 83 e yükseltmeye gerek var mı yoksa altyapı fiber falan olunca mı arayayımMüşteri hizmetlerini ara öyle yap
8mbps için uğraşmaya değmez bence bende 75mbpslik kullanıyorum fiber gelmeden değiştirmem büyük ihtimalle benşuan 75 alıyorum sence 83 e yükseltmeye gerek var mı yoksa altyapı fiber falan olunca mı arayayım
Ama hani çok bir şey değişmiyor zaten aradığında maks 5dk sürer işlemler sen bilirsin onuşuan 75 alıyorum sizce 83 e yükseltmeye gerek var mı yoksa altyapı fiber falan olunca mı arayayım
tamam, sağ ol yardımın için8mbps için uğraşmaya değmez bence bende 75mbpslik kullanıyorum fiber gelmeden değiştirmem büyük ihtimalle ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama hani çok bir şey değişmiyor zaten aradığında maks 5dk sürer işlemler sen bilirsin onu
işte o yüzden sordum değiştireyim bu küçük fark için risk almaya gerek var mı diye83 altyapın ile 100 alsan ne olur yine benzer hızları alacaksın üstüne birde snr düşecek hattında kopma bile olabilir
Rica ederim iyi akşamlartamam, sağ ol yardımın için
işte o yüzden sordum değiştireyim bu küçük fark için risk alamaya gerek var mı diye
Gerek yok bencetamam, sağ ol yardımın için
işte o yüzden sordum değiştireyim bu küçük fark için risk almaya gerek var mı diye
altyapı nın desteklediğinden fazla paket alamazsın ben almıştım sürekli kesilmeler oldu fiber 100 mbps alt yapı gelince geri 100 mbps paket aldım yeni kullanmaya başladım83 destekliyor bu sabahta konusunu açmıştım ama bu soruma cevap verilmedi. desteklemese bile olması gerekiyor. Çünkü 100 alırsam altyapım neyse onu alırım altyapı 100 alana kadar
Kopmalar olabilirBen şuan 75'lik paketi kullanıyorum ve 100'lük pakete geçmek istiyorum ama online işlemlerden paket değişikliğine geldiğim zaman sadece 35'lik paket çıkıyor nedenini bilen var mı?