Neler Yeni

Türknet Saçmalıgı basiniza boyle birsey geldimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kadir Can
Beyler turknet altyapi sorgulamada 100mbps gozukuyordu basvuru yaptim yaptigim gorusmedede 100 mbps alacagim soylendi ama bugun boyle bir mesaj geldi basiniza boyle birsey geldimi
Bende ilk başvuru yaptığımda Türknet için 6 ay bekledim yok türktelekom ile iletişimde yiz yok haftaya alt yapı kurulacak falan filan en son gittim, turktelekomdan internet aldım 2 gün içinde bağlandı internet, türktelekom altyapı vermiyor şerefsizliğine.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ali Osman
altyapı da bir sorun vardır ben kaç yıldır türknet kullanıyorum ve çok memnunum 100 mbps alıyorum bende baya iyi yaşadığım yer de ilçe olduğundan anca bu kadar ve gayet iyi bir internet hizmete şu zamana kdr ihtiyaç duymadım o yüzden hizmetleri , servisleri nasıldır çok bilmem ama türknet e karşı böyle bir başlık saçma direk altyapıdan kaynaklıdır.
Yükleme hızı kaç oluyor bir oyun yüklerken

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fuat Doğru
Beyler turknet altyapi sorgulamada 100mbps gozukuyordu basvuru yaptim yaptigim gorusmedede 100 mbps alacagim soylendi ama bugun boyle bir mesaj geldi basiniza boyle birsey geldimi
Bende Türknet 1000 mbpslik paketi var hiç bi sorun yaşamadım istersen kendi binanda ve yan binalardaki insanlarla görüşüp imza toplayıp fiber altyapı başvurusu yapabilirsin eğerki istek çok olursa altyapı getirirler

Top Bottom