Neler Yeni

Türknet sizce 100 mbps sağlıyor mu ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,323
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
TT altyapısı global bir alt yapı fakat kiralanan alt yapı türleri farklılık gösterebilir.

TT'den sorgu attığımda 35 Mbps,
Millenicom üzerinden sorgu attığımda 95 Mbps hizmet alabileceğim yazmakta. Farklılıklar olabilir. Arkadaşı yanlış yönlendirmeyin lütfen. Hangi firmayla çalışıyorsa o firmayla muhatap edin ki net sonuçlar alabilsin.
Bu sorgulama bağımsız olarak altyapının kaç mbit olabileceğini gösteriyor. TT ise paket ve kampanyalara göre. Sizinle tartışmayacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
İdris yaşar
Mümkün oldukça bağlantınızı (5Ghz hariç) kablolu yapmaya özen gösterin. Wi-Fi, kablolu bağlantıya göre daha düşük bir değerde kalır.
Sorgularınızı ve testlerinizi çalıştığınız ISS ile yapın. Arayıp Millenicom'da sonucum böyle çıkıyor diye bir talepte bulunamazsınız çünkü. :)
Anladım çok teşekkür ederim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sorgulama bağımsız olarak altyapının kaç mbit olabileceğini gösteriyor. TT ise paket ve kampanyalara göre. Sizinle tartışmayacağım.
gerek yok arkadaşlar tartışmaya yarın kablolu test yapıp buraya koyarım ozaman neyin ne olduğu belli olur hepinize teşekkürler iyi geceler :)

tahablbn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Taha Yasin Balaban
Bana veriyor stabil olarak
*Pardon yanlış okumuşum başlığı 😁*
Altyapın sağladığı sürece verir.
WhatsApp Image 2021-03-09 at 01.12.18.jpeg

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
İdris yaşar
@RevDeisDou buyur hocam wifi daha çok veriyodu modemi felanda değiştirdim

Ekler

• Ekran görüntüsü 2021-03-10 214636.png
    Ekran görüntüsü 2021-03-10 214636.png
    21.3 KB · Hit: 39

aysberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ayberk babur
Ben de 4 aydır türknet kullanıyorum apartman girişine kadar 83mb alabiliyorum fakat iç tesisat kötü olduğu için ben 50 56 arası alıyorum upload 8mb zaten alabildiğin maks hızına göre paket değişikliği yapabiliyorsun senin de iç tesisatın kötü olabilir arıza kaydından sonra arayıp bilgilendirme yapmadılar mı? ek olarak 12 ay taksit ile sattıkları zyxel modemi kullanıyorum 1000'e kadar destekliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
İdris yaşar
Ben de 4 aydır türknet kullanıyorum apartman girişine kadar 83mb alabiliyorum fakat iç tesisat kötü olduğu için ben 50 56 arası alıyorum upload 8mb zaten alabildiğin maks hızına göre paket değişikliği yapabiliyorsun senin de iç tesisatın kötü olabilir arıza kaydından sonra arayıp bilgilendirme yapmadılar mı? ek olarak 12 ay taksit ile sattıkları zyxel modemi kullanıyorum 1000'e kadar destekliyor.
yok hocam modem almadım sadece internet aldım 3 adet modem var zaten bende anlamadığım telefonla yapınca 20 hızı görüyor pcden yapıncı 10 bile gelmiyor

aysberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ayberk babur
yok hocam modem almadım sadece internet aldım 3 adet modem var zaten bende anlamadığım telefonla yapınca 20 hızı görüyor pcden yapıncı 10 bile gelmiyor
Modemin maks ne kadar mbps destekliyor bilgin var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,766
Üyeler
168,350
Son üye
DOBRA
Top Bottom