türknet telefon ile fiber

Ömer tuna

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
397
beyler normal apartman şeyi ile yaptığım zaman 35 mb diyor ama telefon ile 50 mb 4 uploud diyor sizce sorun yaşar mıyım kullananlar sorun yaşıyor mu acaba ? ? ?

beyler normal apartman şeyi ile yaptığım zaman 35 mb diyor ama telefon ile 50 mb 4 uploud diyor sizce sorun yaşar mıyım kullananlar sorun yaşıyor mu acaba ? ? ?
ben 6 aydır TürkNet kullanıyorum hız testime bakabilirsin genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım çok şükür üstelik
turk.net/p/EGF95UE76GKS şu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatıp ilk ay gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmemek şartıyla ödersen ve müşteri numaran ile birlikte müşteri hizmetlerine veya online işlemler merkezinden destek birimine "EGF95UE76GKS" arkadaş davet kodunu iletip bir ay ücretsiz internet kullanımı için indirim istediğini belirtirsen hem sen hem ben bir ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazanmış olacağız üstelik kotasız taahhütsüz bu hizmete 95 TL ödüyorum :)

Ekler

• hız testi.png
    hız testi.png
    31.8 KB · Hit: 64
ben 6 aydır TürkNet kullanıyorum hız testime bakabilirsin genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım çok şükür üstelik
turk.net/p/EGF95UE76GKS şu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatıp ilk ay gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmemek şartıyla ödersen ve müşteri numaran ile birlikte müşteri hizmetlerine veya online işlemler merkezinden destek birimine "EGF95UE76GKS" arkadaş davet kodunu iletip bir ay ücretsiz internet kullanımı için indirim istediğini belirtirsen hem sen hem ben bir ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazanmış olacağız üstelik kotasız taahhütsüz bu hizmete 95 TL ödüyorum :)
peki ya dediğim gibi sabit telefondan alacağım için herhangi bir sorun yaşar mıyım ? ? ?

TurkNet'te sorun yaşamayan 1 kişi varsa, sorun yaşayan 100 kişi vardır.

peki ya dediğim gibi sabit telefondan alacağım için herhangi bir sorun yaşar mıyım ? ? ?
ne gibi bir sorun ayrıca ben de ilk başlarda olumsuz yorumlarla karşılaştım denemekten zarar gelmez diyerek abone oldum ve sonuç yukarıda belirttiğim gibi pişman değilim

istanbulda neresi knk ora kartalda yok öyle bi hız :D

Abone olurken YAPA'da olduğumuzu ve 100 Mbps'e kadar sınırsız hizmet alabileceğimizi söylemişlerdi.
"Tahminen ne kadar hız alırım?" diye sorduğumda da;
"60-75 arası rahatlıkla alırsınız, akşamları yoğunluk oluyor, o saatlerde de en fazla 35 Mbps seviyesine düşer." demişlerdi.
Kendi sitelerinde verdikleri değerler ve hız testi sonuçlar. VDSL modem kullanıyorum, ADSL hizmeti veriyorlar. Onun da 3'te 1'ini veriyorlar.
Screenshot_74.png
Screenshot_75.png

Geri