TÜRKNET upload hızını arttırdı ?

Uğur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
723
Csgo oynuyordum bi anda internet gitti daha sonra maç bitince modem arayüzüne girdim ve upload arttığını fark ettim herkeste mi arttı acaba yoksa bölgesel midir ? Eskiden max 7-8 falan alıyordum.

Ekler

• 1.png
    1.png
    23 KB · Hit: 114
Csgo oynuyordum bi anda internet gitti daha sonra maç bitince modem arayüzüne girdim ve upload arttığını fark ettim herkeste mi arttı acaba yoksa bölgesel midir ? Eskiden max 7-8 falan alıyordum.
Turknet artırmadı Türk Telekom artırdı. Yavaş yavaş herkeste artacak.

Turknet artırmadı Türk Telekom artırdı. Yavaş yavaş herkeste artacak.
Doğrudur Türk Telekom alt yapısını kullanıyordum zaten ama böyle bişi beklemiyordum haberim yoktu. Teşekkürler bilgi için.

Abe senin Türktelekom noldu hala dolaba tekme tokat dalıyonuz mu
Alıntıyı görüntüle

Sen eskide kalmışsın :)

benim internette dün gece 01:34 civarlarında gitti kuzen de farklı bir bölgede oturuyor ama aynı ildeyiz onun da gitti fakat bizim hızlar aynı sabit 8092 upload kısmı gözüküyor :// bizimki niye öyle acaba

Benim de aynı şekilde internet hızım ciddi şekilde arttı. Normalde 85 - 90mbps arası kullanıyordum dün sabah 12 civarı internetim koptu tekrar geldi ve şuan 110 - 112mbps bandında hız alıyorum

hayır ben bir de bu gece online sınava giricem gece daha verim alıyorum inşallah tekrar kesilmez aynı saatlerde önceden haber verilmeli bu tarz durumlarda ama türkiye de yaşıyoruz :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,162
Üyeler
183,394
Son üye
M.Bedirhan
Geri