Arkdaşlar merhaba turknete geçmeyi düşünüyorum 75 mbs internet veriyo sizce geçilmeli mi önerir misiniz?Geçtiğim zaman 75 mbs gerçekten verir mi yoksa 50 40 falan mı olur?Bi de vdsl modem olarak ne önerirsiniz ?
bana interneti doğru ve iyi bir şekilde verebilecek bir modem istiyorum bütçe ise 250 tl max verebilrimGenel olarak alt yapınız destekliyorsa vaat ettikleri hızları veriyorlar diye biliyorum. Modem olarak bütçeniz nedir?
sağolunhttps://urun.n11.com/adsl/Asus-dsl-...medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.51.6
Bence bunu düşünebilirsiniz.
Ben TurkNet kullanıyorum.Arkdaşlar merhaba turknete geçmeyi düşünüyorum 75 mbs internet veriyo sizce geçilmeli mi önerir misiniz?Geçtiğim zaman 75 mbs gerçekten verir mi yoksa 50 40 falan mı olur?Bi de vdsl modem olarak ne önerirsiniz ?
sağolunBen TurkNet kullanıyorum.
Sorduğun soruyu sordum abone olurken.
"YAPA Altyapınız destekliyor 100 Mbps internet verebiliriz. Yoğunluğa göre 60-70 civarına düşebilir." dediler.
Elimde referans kodu var, kurulum ücretsiz mi? dedim
"Evet kurulum + 1 ay bedava" dediler.
Abone olduğumdan beri 10-12 Mbps internet geliyor. 3 ay boyunca 30 TL kurulum taksidi ödedim.
TurkNet'ten daha dolandırıcı/yalancı firma varsa, aşağıya yazın.
Turkcell'e ne demeli¿ Altyapı için çalışma yapmak yerine superbox'daki rezalet interneti fahiş fiyatlara sunuyorlar.Ben TurkNet kullanıyorum.
Sorduğun soruyu sordum abone olurken.
"YAPA Altyapınız destekliyor 100 Mbps internet verebiliriz. Yoğunluğa göre 60-70 civarına düşebilir." dediler.
Elimde referans kodu var, kurulum ücretsiz mi? dedim
"Evet kurulum + 1 ay bedava" dediler.
Abone olduğumdan beri 10-12 Mbps internet geliyor. 3 ay boyunca 30 TL kurulum taksidi ödedim.
TurkNet'ten daha dolandırıcı/yalancı firma varsa, aşağıya yazın.
Kral, en azından bir şey sunuyorlar. Ve sözleşmeye uygun davranıyorlar.Turkcell'e ne demeli¿ Altyapı için çalışma yapmak yerine superbox'daki rezalet interneti fahiş fiyatlara sunuyorlar.
Kanka sözleşmeye çok fazla uyuyor diye 20mbps interneti 199tl+sim kartı ücreti ile satması gondiklenmiş hissettiriyor. İstanbul Ataşehir'de yaşıyorum ben. Zengin kesimin olduğu yerde altyapı var max 100tl'ye insanlar 100mbps internet hizmeti alıyor. Sınıf ayrımı böyle bir şey olsa gerek...Kral, en azından bir şey sunuyorlar. Ve sözleşmeye uygun davranıyorlar.
Benim imzalı sözleşmemde kurulum ücretsiz yazıyor. her ay kurulum taksidi kesiyor.