Neler Yeni

Turknet ve Modem

Atilla260

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Atilla Hacıoğlu
Arkdaşlar merhaba turknete geçmeyi düşünüyorum 75 mbs internet veriyo sizce geçilmeli mi önerir misiniz?Geçtiğim zaman 75 mbs gerçekten verir mi yoksa 50 40 falan mı olur?Bi de vdsl modem olarak ne önerirsiniz ?

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Genel olarak alt yapınız destekliyorsa vaat ettikleri hızları veriyorlar diye biliyorum. Modem olarak bütçeniz nedir?

Efeunvr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Efeunver
Merhaba Aynı İnternet Abimde Var altyapı olmadığı sürece 5mb indirme hızı sağlayabilir

Atilla260

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Atilla Hacıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genel olarak alt yapınız destekliyorsa vaat ettikleri hızları veriyorlar diye biliyorum. Modem olarak bütçeniz nedir?
bana interneti doğru ve iyi bir şekilde verebilecek bir modem istiyorum bütçe ise 250 tl max verebilrim

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Arkdaşlar merhaba turknete geçmeyi düşünüyorum 75 mbs internet veriyo sizce geçilmeli mi önerir misiniz?Geçtiğim zaman 75 mbs gerçekten verir mi yoksa 50 40 falan mı olur?Bi de vdsl modem olarak ne önerirsiniz ?
Ben TurkNet kullanıyorum.
Sorduğun soruyu sordum abone olurken.
"YAPA Altyapınız destekliyor 100 Mbps internet verebiliriz. Yoğunluğa göre 60-70 civarına düşebilir." dediler.
Elimde referans kodu var, kurulum ücretsiz mi? dedim
"Evet kurulum + 1 ay bedava" dediler.

Abone olduğumdan beri 10-12 Mbps internet geliyor. 3 ay boyunca 30 TL kurulum taksidi ödedim.
TurkNet'ten daha dolandırıcı/yalancı firma varsa, aşağıya yazın.

Atilla260

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Atilla Hacıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"YAPA Altyapınız destekliyor 100 Mbps internet verebiliriz. Yoğunluğa göre 60-70 civarına düşebilir." dediler.

Abone olduğumdan beri 10-12 Mbps internet geliyor. 3 ay boyunca 30 TL kurulum taksidi ödedim.
sağolun

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Abdurrahman
Türknetin kendi altyapısının bulunduğu bir noktadaysanız dedikleri hızlarda internet almakta sıkıntı yaşamazsınız. Öyle veya böyle Türknete geçecekseniz alakasız internet kopmalarına, aşırı yetersiz müşteri hizmetleri desteğine, basit sorunları günlerce çözememeye şimdiden hazırlayın kendinizi. Bir de Türknetin instagram hesabında fotoğraflara kullanıcıların yaptıkları yorumları okuyun biraz. Firma hakkında fazlasıyla fikir sahibi olursunuz.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan

Turkcell'e ne demeli¿ Altyapı için çalışma yapmak yerine superbox'daki rezalet interneti fahiş fiyatlara sunuyorlar.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Turkcell'e ne demeli¿ Altyapı için çalışma yapmak yerine superbox'daki rezalet interneti fahiş fiyatlara sunuyorlar.
Kral, en azından bir şey sunuyorlar. Ve sözleşmeye uygun davranıyorlar.
Benim imzalı sözleşmemde kurulum ücretsiz yazıyor. her ay kurulum taksidi kesiyor.

Morfin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda demir
Onerilen modem cok iyi kendim onu turknet ile beraber kullaniyorum hicbir sikinti yasamadim ama arada internet 1-2 dakikaligina gidiyor modemden kaynakli oldugunu dusunmuyorum. Bence turknet cok iyi.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Kral, en azından bir şey sunuyorlar. Ve sözleşmeye uygun davranıyorlar.
Benim imzalı sözleşmemde kurulum ücretsiz yazıyor. her ay kurulum taksidi kesiyor.
Kanka sözleşmeye çok fazla uyuyor diye 20mbps interneti 199tl+sim kartı ücreti ile satması gondiklenmiş hissettiriyor. İstanbul Ataşehir'de yaşıyorum ben. Zengin kesimin olduğu yerde altyapı var max 100tl'ye insanlar 100mbps internet hizmeti alıyor. Sınıf ayrımı böyle bir şey olsa gerek...

Top Bottom