Neler Yeni

Turknet'den millenicom internete geçilir mi?

Aktif turknet kullanıcısıyım. Şuanda 140 TL ödüyorum ve internet hızım 50 download, 7 upload şeklinde alıyorum. Millenicomda 100 e 8 internet 125 TL. Eğer millenicom a geçersem baglantida kopukluk , internette kasma falan yapar mı tavsiyeniz nedir?

Dødens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mehmet Akif
Aktif turknet kullanıcısıyım. Şuanda 140 TL ödüyorum ve internet hızım 50 download, 7 upload şeklinde alıyorum. Millenicomda 100 e 8 internet 125 TL. Eğer millenicom a geçersem baglantida kopukluk , internette kasma falan yapar mı tavsiyeniz nedir?
altyapın türk telekom mu superonline mı hocam

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Turktelekom
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türk Telekom ama binada Superonline altyapısı var

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,318
İsim
Oğuz Oğuz
Yani şuan altyapı sorun yaşıyorsan tt kaynaklı muhtemelen. Millenicom'a da geçince de yaşarsın.

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Murat demir
aynı altyapı olduğu için hızın değişmiyeceğini düşünüyorum ama millenicom kesinlikle berbat müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız 1 aydır sorun yaşıyorum ve bi çözüm olmadı sürekli pingde dalgalanma ve kopma yaşıyorum kesinlikle geçmeni önermem

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuanda herhangi bir kesilme vs yok sadece fiyat ve hız açısından millenicomda daha avantajlı bir teklif var gibi düşündüm. sizin düşüncenizi merak ettiğinden dolayı konu açtım

Dødens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mehmet Akif
aynı altyapı olduğu için hızın değişmiyeceğini düşünüyorum ama millenicom kesinlikle berbat müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız 1 aydır sorun yaşıyorum ve bi çözüm olmadı sürekli pingde dalgalanma ve kopma yaşıyorum kesinlikle geçmeni önermem
eğer superonline altyapısındaysan modem değiştirt ben değiştirttim kopma düzeldi ama müşteri hizmetleri sorununa katılıyorum

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Murat demir
eğer superonline altyapısındaysan modem değiştirt ben değiştirttim kopma düzeldi ama müşteri hizmetleri sorununa katılıyorum
telekom alt yapısındayım kabloları değiştim, kendim modem alıp değiştim ve hiç bir düzelme olmadı yapabileceğim bir şeyde kalmadı türknete geçicem o yüzden

Dødens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mehmet Akif
telekom alt yapısındayım kabloları değiştim, kendim modem alıp değiştim ve hiç bir düzelme olmadı yapabileceğim bir şeyde kalmadı türknete geçicem o yüzden
geçmiş olsun hocam bana superonline bitane modem verdi bağlantım sürekli kopuyodu valorantta 400 ping aşağı almıyordum sonra superonlinein içine doğdu heralde dedi ki 35 mbps sizr özel 100 tl bu tesadüf olamaz herhaldr bende aradım yeni modem istedim düzeldi bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,917
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom