firat sobutay
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 49
- Reaksiyon skoru
- 43,580
Şuanda NetSpeed kullanmaktayım sizce TurkNet’e geçilir mi ?
16mbps destekliyormuşMemnun olanda var olmayanda var. Neredeyse her şey altyapınıza bağlı.
Netspeed nasıl sıkıntılı mı?Şuanda NetSpeed kullanmaktayım sizce TurkNet’e geçilir mi ?
Kablonet desteklemiyor sanırımDostum olanlar ilk başta oluyor 1 sorun çıktığında müşteri hizmetlerinin kötü olmasından dolayı pişman olanlar var, altyapın destekliyorsa biraz daha para verip Kablonet öneririm.
O kadar değil ama idare ederNetspeed nasıl sıkıntılı mı?
Vodafone kullanıcı iseniz 16MB tarifelerine bir göz at, kullanıcısı olduğumuz için 50MB'i 70TL'ye alıyorum.Kablonet desteklemiyor sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O kadar değil ama idare eder
Ailede vodafone lu yokVodafone kullanıcı iseniz 16MB tarifelerine bir göz at, kullanıcısı olduğumuz için 50MB'i 70TL'ye alıyorum.
kanka 75 mi 85 tl ye mi ne 35mbps +10 tl ile 75mbps benim pakete yakın oluyor(turknette) üstelik modem parası kurulum hizmeti falan yok 95tl 100mbps alıyorum (kablonet)Dostum olanlar ilk başta oluyor 1 sorun çıktığında müşteri hizmetlerinin kötü olmasından dolayı pişman olanlar var, altyapın destekliyorsa biraz daha para verip Kablonet öneririm.
Acaba kardeşiminki sayılırmı tuşlu telefon kullanıyor o vodafone lu şimdi aklıma geldiAilede vodafone lu yokşansıma
![]()
Vodafone kullanıcı iseniz 16MB tarifelerine bir göz at, kullanıcısı olduğumuz için 50MB'i 70TL'ye alıyorum.
bence olur telefon fark etmez müşteri sonuçta?Acaba kardeşiminki sayılırmı tuşlu telefon kullanıyor o vodafone lu şimdi aklıma geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şöyle diyim altyapım buradaki en iyi altyapı (Esenyurt) diğer hiçbir firma port vermezken o verdi, modem ise bozulduğu için o modem parasını da ödemiyoruz, alabileceğimin en iyisi buydu, müşteri hizmetlerine ulaşıyorsun ama teknik servisleri yokkanka 75 mi 85 TL ye mi ne 35mbps +10 TL ile 75mbps benim pakete yakın oluyor(turknette) üstelik modem parası kurulum hizmeti falan yok 95tl 100mbps alıyorum (kablonet)