TurkNet’e geçilir mi ?

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
Reaksiyon skoru
43,580
Şuanda NetSpeed kullanmaktayım sizce TurkNet’e geçilir mi ?

turknette kopmalar oluyor baya.

Memnun olanda var olmayanda var. Neredeyse her şey altyapınıza bağlı.

Dostum olanlar ilk başta oluyor 1 sorun çıktığında müşteri hizmetlerinin kötü olmasından dolayı pişman olanlar var, altyapın destekliyorsa biraz daha para verip Kablonet öneririm.

Kablonet desteklemiyor sanırım :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kadar değil ama idare eder
Vodafone kullanıcı iseniz 16MB tarifelerine bir göz at, kullanıcısı olduğumuz için 50MB'i 70TL'ye alıyorum.

Dostum olanlar ilk başta oluyor 1 sorun çıktığında müşteri hizmetlerinin kötü olmasından dolayı pişman olanlar var, altyapın destekliyorsa biraz daha para verip Kablonet öneririm.
kanka 75 mi 85 tl ye mi ne 35mbps +10 tl ile 75mbps benim pakete yakın oluyor(turknette) üstelik modem parası kurulum hizmeti falan yok 95tl 100mbps alıyorum (kablonet)

kanka 75 mi 85 TL ye mi ne 35mbps +10 TL ile 75mbps benim pakete yakın oluyor(turknette) üstelik modem parası kurulum hizmeti falan yok 95tl 100mbps alıyorum (kablonet)
Şöyle diyim altyapım buradaki en iyi altyapı (Esenyurt) diğer hiçbir firma port vermezken o verdi, modem ise bozulduğu için o modem parasını da ödemiyoruz, alabileceğimin en iyisi buydu, müşteri hizmetlerine ulaşıyorsun ama teknik servisleri yok :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,270
Üyeler
188,225
Son üye
Kaledar38
Geri