altyapı kaç mbps destekliyor ?türktelekomdan türknete geçiş yapıcam ilk ay ne kadar fiyat alınıyor bilgisi olan varmıdır
bunları nerden öğrenebiliyoruzaltyapı kaç mbps destekliyor ?
altyapı çeşidi ne.
ve bütçe ne kadar.
türknet geçme milenicom daha iyi.türktelekomdan türknete geçiş yapıcam ilk ay ne kadar fiyat alınıyor bilgisi olan varmıdır
altyapı hızı için:bunları nerden öğrenebiliyoruz
Kurulum ücreti 90 tl bunu 3 ay'a bölüyorlar faturana 30 tl olarak yansıyor ek olarak ilk ay ne kadar kullandıysan 30+ ödüyorsun iştetürktelekomdan türknete geçiş yapıcam ilk ay ne kadar fiyat alınıyor bilgisi olan varmıdır
max 83 mbps destekliyor altyapıyı bilmiyorum tam bütçe 100 TL ama 85 TL lik olandan paket var onu tercih ederim geçersem
www.donanimarsivi.com
altyapı kaç mbps destekliyor ?
altyapı çeşidi ne.
ve bütçe ne kadar.
GPOn cihazı nedirArkadaşlar soru ile alakasız bende yakın zamanda gecicem altyapom 100 mbs destekliyor bende modem var bana GPOn Cihazı gonderirlermi
daireye kadar fiberde kullanılır. gpon pek bir cihaz değil çeşittir. kullanım alanları bazen değişir. internet olarak daireye kadar fiber kablo gelir. dairedeki ufak cihazda fiber-cat dönüştürmesi sağlanır. böyle olunca gpon.GPOn cihazı nedir
Fiber kablo ilk o cihaza giriyor ondan çıkan net balosu da modemdeki san girişine takılıyor ben onceden telefon hattinda olduğum için yok bende modem de 100 mbs destekliyor yeniye boşa para vermeyeyimGPOn cihazı nedir
Veriyormu turknetdaireye kadar fiberde kullanılır. gpon pek bir cihaz değil çeşittir. kullanım alanları bazen değişir. internet olarak daireye kadar fiber kablo gelir. dairedeki ufak cihazda fiber-cat dönüştürmesi sağlanır. böyle olunca gpon.