Neler Yeni

turknete geçiyorummm

Beren

80+ Gold
hayır iyi ama taahutum bitti 220 lira diyorlar 35mbps internete
Mesaj otomatik birleştirildi:

milleni nin de kurulum ücreti modem ücreti gibi bir suru ucret var sanıyorum o yuzden biraz aklım takılıyor
Modem almasan da olur eski modeme bağlarlar ama eğer alırsan aylık ücretine yansıyor yani direkt ödememe seçeneğin var.

BURAK1998

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
FREEDOM
Ben 2 senidir kulanıyorum Türkneti genel olarak memnunum

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

vgaterian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ahmet Said KARGALI
Modem almasan da olur eski modeme bağlarlar ama eğer alırsan aylık ücretine yansıyor yani direkt ödememe seçeneğin var.
elimdeki modemi tt ye vermek zorundayım malesef ama turknet olursa elimde kalabilirmiş modem

Ben 2 senidir kulanıyorum Türkneti genel olarak memnunum
hiç sorun yaşadınız mı geçerken falan ya da ne gibi sorunlar yaşadınız

BURAK1998

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
FREEDOM
elimdeki modemi tt ye vermek zorundayım malesef ama turknet olursa elimde kalabilirmiş modem

hiç sorun yaşadınız mı geçerken falan ya da ne gibi sorunlar yaşadınız
Bir kaç sefer yaşadım yaşadıgım sorunlarda modem den kaynaklanıyormuş degiştirince düzeldi

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
turknet 100mbps altyapıyı oturduğum yerde sağlıyor geçmeyi dusunuyorum davet kodu olan varsa atsın ikimizde yararlanalımm. birde turknet sizce mantıklı mı
sıkıntı yaşayan var yaşamayan var yerine göre değişir biri çıkıyor hergün intternet kesiliyor diyor biri çıkıyor 4 yıldır kullanıyorum sadece 5-6 tane hasar kaydı actım 24 saatte donduler dıyor alacagın ınternet bolege sehrıne mahallene gore degısır

BURAK1998

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
FREEDOM
sıkıntı yaşayan var yaşamayan var yerine göre değişir biri çıkıyor hergün intternet kesiliyor diyor biri çıkıyor 4 yıldır kullanıyorum sadece 5-6 tane hasar kaydı actım 24 saatte donduler dıyor alacagın ınternet bolege sehrıne mahallene gore degısır
Aynen öyle bende katılıyorum

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,961
İsim
Enver Eryalçın
Top Bottom