turknete geçiyorummm

hayır iyi ama taahutum bitti 220 lira diyorlar 35mbps internete
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

milleni nin de kurulum ücreti modem ücreti gibi bir suru ucret var sanıyorum o yuzden biraz aklım takılıyor
Modem almasan da olur eski modeme bağlarlar ama eğer alırsan aylık ücretine yansıyor yani direkt ödememe seçeneğin var.

Modem almasan da olur eski modeme bağlarlar ama eğer alırsan aylık ücretine yansıyor yani direkt ödememe seçeneğin var.
elimdeki modemi tt ye vermek zorundayım malesef ama turknet olursa elimde kalabilirmiş modem

Ben 2 senidir kulanıyorum Türkneti genel olarak memnunum
hiç sorun yaşadınız mı geçerken falan ya da ne gibi sorunlar yaşadınız

elimdeki modemi tt ye vermek zorundayım malesef ama turknet olursa elimde kalabilirmiş modem

hiç sorun yaşadınız mı geçerken falan ya da ne gibi sorunlar yaşadınız
Bir kaç sefer yaşadım yaşadıgım sorunlarda modem den kaynaklanıyormuş degiştirince düzeldi

turknet 100mbps altyapıyı oturduğum yerde sağlıyor geçmeyi dusunuyorum davet kodu olan varsa atsın ikimizde yararlanalımm. birde turknet sizce mantıklı mı
sıkıntı yaşayan var yaşamayan var yerine göre değişir biri çıkıyor hergün intternet kesiliyor diyor biri çıkıyor 4 yıldır kullanıyorum sadece 5-6 tane hasar kaydı actım 24 saatte donduler dıyor alacagın ınternet bolege sehrıne mahallene gore degısır

sıkıntı yaşayan var yaşamayan var yerine göre değişir biri çıkıyor hergün intternet kesiliyor diyor biri çıkıyor 4 yıldır kullanıyorum sadece 5-6 tane hasar kaydı actım 24 saatte donduler dıyor alacagın ınternet bolege sehrıne mahallene gore degısır
Aynen öyle bende katılıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,239
Üyeler
187,016
Son üye
Fahri Ali
Geri