Türknet'e geçmeli miyim?

İyi geceler, Türk Telekomla olan taattühüm az önce bitti, zaten değiştirmek istiyordum bilirsiniz zaten hem çekmiyor hem sürekli altyapı arızası çıkıyor. Bende türknete geçmeyi düşünüyorum. Çok fazla olumlu dönüş var, sizce iyi midir?
valla hocam 1 yıldan fazladır türknetteyiz bir sıkıntı yok 100 mb kullanıyorum 91 veriyor

Fiberde de sıkıntı olur, fiberin hız ve ping avantajı var ama daha kırılgan ve hassas.
Dsl ve Docsis altyapıda arızaya tüketici müdahale edip düzeltme imkanı varken; fiberde tamamen firmaya bağımlısın. En basiti fiberde kablo ucu konnektörü kaç kişi değiştirebilir.🤭

İyi geceler, Türk Telekomla olan taattühüm az önce bitti, zaten değiştirmek istiyordum bilirsiniz zaten hem çekmiyor hem sürekli altyapı arızası çıkıyor. Bende türknete geçmeyi düşünüyorum. Çok fazla olumlu dönüş var, sizce iyi midir?
Fiyat olarak diğerlerine kıyasla hem ucuz hemde altyapısı olan için güzel bir internet hızı veriyor ama son zamanlarda veri çalınması gibi dedikodular çıktığı için çok güvenme derim

Ben kullanıyorum hocam, kesinlikle geçmelisin ama altyapısı varsa geç.

diğer internet sağlayıcılarının da altyapısı Türktelekom'un diye biliyorum. ama fiyat olark bakarsan türknet'in iyi tabi.

Geri