Neler Yeni

Türknete geçmeli miyim?

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bu bence konumunla alakalı bir durum. Arkadaşım VodafoneNet kullanıyor aşırı memnun ama farklı şehirdeki arkadaşım çok pişman. Ben TurkTelekom kullanıyordum leş gibiydi. 4 senedir D-Smart kullanıyorum ilk 1 sene çok iyiydi şuan inanılmaz kötü. Ama benim üniversitedeki evimde TurkTelekom kusursuzdu.

Bence mahallende ya da apartmanında kim ne kullanıyor onu öğren. Ne değerler görüyorlar, kopma, kesilme, yavaşlama yaşıyorlar mı öğren. En iyi servis sağlayıcıyı öyle öğrenirsin.
usta burda herkes türk telekom kullanıyor verilen mbps yi alıyor kopma vesaire asla yok türknet sorgulama da 100mbps veriyor acaba alırsam problem çıkarmı onu düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ADSL ile 16 mbps alırsın vdsl ile 100 mbps tabii ki vdsl
peki vdsl i herkes kullanabilir mi nasıl vdsl kullanırım

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
usta burda herkes türk telekom kullanıyor verilen mbps yi alıyor kopma vesaire asla yok türknet sorgulama da 100mbps veriyor acaba alırsam problem çıkarmı onu düşünüyorum

Bence boşuna fantezi arama memnunsan devam et. TürkNet müşteri hizmetleri vs yok. Bi sorun olduğunda şakkadanak kalırsın ortada ulaşana kadar.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bence boşuna fantezi arama memnunsan devam et. TürkNet müşteri hizmetleri vs yok. Bi sorun olduğunda şakkadanak kalırsın ortada ulaşana kadar.
Usta ne memnuniye çıldırmak üzereyim küfür yasak olmasa basacam

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

gork1syo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Görkem Salih Güner

Konumuna göre değişiyor müsteri hizmetleri yardımcı olacaktır...

Top Bottom